Reanne Creyghton (vinyasa yoga)

Bewegen is loslaten en leven in overvloed

Ik ben een energieke idealist die tijdens mijn werkzaamheden binnen de verduurzaming van voedselketens een meer fysieke uitlaatklep zocht, en vond in yoga.

Na het beoefenen van diverse stijlen van yoga behaalde ik in 2011 mijn diploma Vinyasa (flow) bij Johan Noorloos en Marcel van der Vis Heil. Direct hierna vertok ik naar Mozambique met mijn toen 2 jarige dochtertje om met mijn (ex)partner een eco-lodge op te zetten. Ik werd resident-teacher van “Turtle Cove surf and yoga lounge” en gaf onder andere basic flow, vinyasa en restorative (yin) yoga lessen.

Nu na mijn terugkomst in Nederland geef ik les in Haarlem, werk in Amsterdam en vormt yoga nog steeds een belangrijke pilaar voor rust en balans in mijn leven als moeder, verduurzamer en yogi.

Dat is ook wat ik mijn leerlingen mee wil geven. Beweeg met je eigen stroming mee, in vertrouwen en in liefde. Gebruik je intuïtie, ga naar binnen, voel je essentie en wees dankbaar. Dankbaarheid voel ik altijd wanneer ik aan het einde van de les zen gezichtjes van de mat zie stappen!

 

reanne