Harris Pheifer (Vinyasa)

Yoga, golfsurfen, snowboarden, wielrennen, hiken – ik ben gek op beweging, avontuur en plezier maken. Het haalt mij uit mijn hoofd en brengt mij in mijn lichaam waardoor ik mij krachtig en energiek voel. Ik zoek graag verbinding met andere mensen, houd van goede gesprekken, lachen en dansen op een goede house party. Ja ik ben een echte levensgenieter!

De combinatie van fysiek uitdagende houdingen en speelsheid wakkerden bij mij het enthousiasme voor yoga aan. Tussen 2013 en 2016 volgde ik wekelijks Vinyasa en Power Yoga lessen bij Yagoy studio in Amsterdam. Daarnaast heb ik verschillende yoga-surf retreats bezocht in Portugal, Morocco and Thailand. Het verlangen om yoga leraar te worden was geboren.

Begin 2019 startte ik met een Hatha docentenopleiding bij Yoga Point in Utrecht. Tijdens deze opleiding kwam ik erachter dat een meer dynamische en vrije vorm van yoga beter bij me paste. Nadat ik naar Haarlem was verhuisd besloot ik om verder te gaan met de Vinyasa Yoga Teacher Training bij Glow Yoga Studio. In deze training leerde ik van ervaren Prana Vinyasa teachers Claudia van der Tier en Daphne Koken onder meer het belang om zachtheid te behouden tijdens een intensieve yoga practice. Hierdoor is mijn yoga practice evenwichtiger en plezieriger geworden.

Ik vind het geweldig om mijn passie voor beweging, fysieke en mentale uitdaging te delen door middel van speelse en energieke yoga lessen. Als docent moedig ik je aan en nodig ik je uit om je innerlijke kracht te ontwaken wat het vertrouwen geeft om je vrij te voelen in je zelfexpressie. Voor mij is de beste yogi degene die het meeste plezier heeft!