‘Charity’ Yoga

Iedere vrijdag van 19:30u – 20:45u: ‘Charity’ Yoga

Deze ‘gratis’ yogales is op basis van een donatie (minimaal 1 euro of wat je kunt/wilt missen), die direct ten goede komt aan een goed doel. De les wordt vrijwillig gegeven door docenten in opleiding of die net klaar zijn met hun opleiding.Yoga betekent eenheid, verbinding. Met deze les willen we yoga toegankelijk maken voor mensen die het wat minder breed hebben. We bieden we een platform aan nieuwe yogadocenten. En we steunen een goed doel!

Deze les is een heerlijk ontspannen begin van je weekend! Perfect om je drukke werkweek mee af te sluiten. Iedereen (leden en niet-leden, jong en oud) is van harte welkom.

Ons goede doel

De komende maanden steunen we de stichting ‘Yogini Rosa’. Yogini Rosa ondersteunt vrouwen met de diagnose (borst) kanker, door het organiseren van yoga retreat weken op Tenerife in een veilige omgeving samen met andere vrouwen, begeleidt door een deskundig team. De Yogini rosa Foundation zamelt fondsen in waarvan gehele of gedeeltelijke scholarships/beurzen worden verstrekt aan vrouwen om deel te nemen aan een Yogini rosa Retreat week.

Spread the word! Do good & feel good!

 

yogini-rosa