‘Glow Mama!’ zwangerschapsyoga met Martine

Zwangerschapsyoga is een fijne manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Het helpt je om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.

Tijdens de ‘Glow mama!’ lessen oefen je om je rust te vinden, je te concentreren op je ademhaling en bouw je kracht en stabiliteit op. De yogahoudingen zijn aangepast op de zwangerschap: er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke veranderingen.

Vanaf je 12e zwangerschapsweek kun je bij Glow Yogastudio met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kunt de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk met /of zonder yoga-ervaring.

Geniet van je zwangerschap!

Ook hebben we speciaal voor na de geboorte een Glow mama & baby cursus!

Reviews

“Zwangerschapsyoga bij Glow is heerlijk! Het houd je lijf en geest sterk! Daarbij krijg je allerlei goeie tips & trics van de zwangere meiden om je heen. Doe jezelf een plezier en gun jezelf de fantastische lessen van Martine! Enjoy!” | Marjolein

 

“Vanaf week 23 van mijn zwangerschap volgde ik de Mama Glow lessen bij Yogastudio Glow van Martine Bruin. De lessen zijn goed gestructureerd en er is veel persoonlijke aandacht. De locatie is erg prettig, mooie ruimtes en veel hulpmiddelen beschikbaar zoals blokken en birthing bal. Maar de absoluut belangrijkste reden om zwangerschapsyoga te volgen bij Glow Yoga is de docente Martine. Heel betrokken, bijzonder hartelijk en attent, zeer gedreven, vol met goede vibes voor iedere deelnemer in de zaal. Ik heb van de lessen genoten en kan het elke aanstaande mamma van harte aanraden!” | Eveline

 

Details

Lestijden Glow Mama: Maandagavond 19:00-20:15 & Woensdagochtend 10:45-12:00

Kosten

– De lessen vallen binnen de Glow abonnementen: 45 euro voor 1 keer per week of 55 euro voor onbeperkt yoga (dus je hoeft niet extra te betalen om te kunnen deelnemen aan de ‘Glow mama’ lessen).

– 10-RITTENKAART: 120 euro (6 maanden geldig) of 5-RITTENKAART: 60 euro (3 maanden geldig)

– Een losse zwangerschapsyogales kost 15 euro.

– Eenmalig gratis proefles.

– Jonger dan 21 en zwanger? Jonge moeders mogen gratis lessen volgen bij ons. Email ons even om je hiervoor aan te melden.

– TIP: Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) zwangerschapsyoga! Het is zeer de moeite waard om dit even te controleren. Bij aanschaf van een rittenkaart, krijg je van ons een factuur die je kunt inleveren bij je zorgverzekeraar.

 

Over Martine

Martine is moeder van Amélie en volgde de gerenommeerde zwangerschapsyoga specialisatie bij Birthlight.

“Ik geef met veel plezier zwangerschapsyoga. Gedurende mijn eigen zwangerschap heb ik mogen ervaren wat zwangerschapsyoga voor je kan betekenen. De yogahoudingen zorgden ervoor dat mijn lichaam soepel bleef en dat ik weinig ongemakken had. Tevens was de yogales een moment van ontspanning & rust; even een me-time of eigenlijk we-time – contact maken met je kindje. Bovendien kon ik tijdens de bevalling door middel van ademhalingsoefeningen rustig blijven en vertrouwen op mijn lichaam. Hierdoor heb ik mijn bevalling heel bewust mee kunnen maken en het als een heel bijzonder moment mogen ervaren.”

Meer over Martine lees je hier.