‘Glow Mama!’ zwangerschapsyoga met Martine

Zwangerschapsyoga is een fijne manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Het helpt je om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.

Tijdens de ‘Glow mama!’ lessen oefen je om je rust te vinden, je te concentreren op je ademhaling en bouw je kracht en stabiliteit op. De yogahoudingen zijn aangepast op de zwangerschap: er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke veranderingen.

Vanaf je 14e zwangerschapsweek kun je bij Glow Yogastudio met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kunt de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk met /of zonder yoga-ervaring.

Geniet van je zwangerschap en meld je aan voor zwangerschapsyoga!

Ook hebben we speciaal voor na de geboorte een Glow mama & baby cursus!

 

Details

Lestijden Glow Mama: Maandagavond 19:00-20:15 & Woensdagochtend 10:45-12:00

 

Kosten

– De lessen vallen binnen de Glow abonnementen: 45 euro voor 1 keer per week of 55 euro voor onbeperkt yoga (dus je hoeft niet extra te betalen om te kunnen deelnemen aan de ‘Glow mama’ lessen).

– 10-RITTENKAART: 120 euro (6 maanden geldig) of 5-RITTENKAART: 60 euro (3 maanden geldig)

– Een losse zwangerschapsyogales kost 15 euro.

– Eenmalig gratis proefles.

– TIP: Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) zwangerschapsyoga! Het is zeer de moeite waard om dit even te controleren. Je krijgt van ons een factuur die je kunt inleveren bij je zorgverzekeraar.

 

Over Martine

Martine is moeder van Amélie en volgde de gerenommeerde zwangerschapsyoga specialisatie bij Birthlight.

“Ik geef met veel plezier zwangerschapsyoga. Gedurende mijn eigen zwangerschap heb ik mogen ervaren wat zwangerschapsyoga voor je kan betekenen. De yogahoudingen zorgden ervoor dat mijn lichaam soepel bleef en dat ik weinig ongemakken had. Tevens was de yogales een moment van ontspanning & rust; even een me-time of eigenlijk we-time – contact maken met je kindje. Bovendien kon ik tijdens de bevalling door middel van ademhalingsoefeningen rustig blijven en vertrouwen op mijn lichaam. Hierdoor heb ik mijn bevalling heel bewust mee kunnen maken en het als een heel bijzonder moment mogen ervaren.”

Meer over Martine lees je hier.

glow-baby-slofjes