Wo 21 feb: Lezing ‘Luisteren naar Kinderen’ | Esther Lek

Deze avond geeft kindercoach en therapeut Esther Lek een inspirerende lezing ‘Luisteren naar Kinderen’.

In deze tijd van druk-zijn, overprikkeling van onze zintuigen en digitale communicatie is het voor een kind moeilijk om tot rust te komen in zijn eigen lijf. Thuis kunnen komen bij jezelf is voorwaarde voor zelfontplooiing cq. persoonlijke ontwikkeling. Een gezin, een klas, iedere samenwerkende groep functioneert in vraag/antwoord op elkaar. Wanneer dit niet in tevredenheid gaat, is er sprake van disbalans/disharmonie.

Het gedrag van ons kind is een antwoord op zijn omgeving:
Wat is de verborgen boodschap achter/in het gedrag van ons kind?

Wat vraagt het kind van ons en wat vragen wij van het kind?

Wees welkom en laat u inspireren door deze inleidende lezing, waarna er gelegenheid is tot het uitwisselen van persoonlijke ervaringen en het stellen van vragen.

Over Esther

Esther is van huis uit psychosomatisch oefentherapeut en werkt vanuit haptonomische grond. Ze heeft jarenlang in haar eigen coachingspraktijk zowel volwassenen als kinderen begeleidt op hun persoonlijke weg.

“Haar achtergrond als psychosomatisch oefentherapeut, haar haptonomische achtergrond, in combinatie met haar enorme betrokkenheid en vermogen om te (door)zien en zaken helder uiteen te zetten, maken van haar een bijzonder goede coach / therapeut en bovenal bijzonder mens.” Claudia

Details
Datum: woensdag 21 februari
Tijd: 19:30 u tot 21:30u (studio is vanaf 19:00 open)
Prijs: 15 euro