Ma 26 dec (2e Kerstdag): Glow Christmas Specials

Vier de kerst bij Glow! Een heerlijk moment voor jezelf tijdens de drukke feestdagen.

Yin Yoga Christmas Special XL with Elsbeth (EN)
09:30-11:00

Join us for a beautifully relaxed and chilled out yin yoga practice on Boxing Day, 26 December. Escape the hustle and bustle of these days for a while. To recharge yourself. To connect with what you are grateful for. We light the studio with candles and yes, the class is in Christmas style! Christmas jumpers, leggings and/or socks are welcome of course!


Details
Teacher: Elsbeth Ophoff
Date: Monday 26 December | 09:30-11:00
Price: Free for Glow members | single class for non-members (16 euro)
Registration: You can sign up and pay for your spot here.

Vinyasa Yoga Christmas Special XL met Marc (NL)
11:00-12:30

Het einde van het jaar is een prachtig moment om te reflecteren. Zo vlak na de donkere dagen voor kerst. De winterzonnewende is net geweest, dus zijn we begonnen aan een nieuwe cyclus. Een nieuwe cyclus borduurt echter voort op de periode voorafgaand. 

Deze tweede kerstdag staan we daarom stil bij persoonlijke gebeurtenissen uit het afgelopen jaar. Kerst is van oudsher een feest van licht, dus brengen we deze zaken naar het licht. Gedurende onze practice verteren we de dingen die we niet meer nodig hebben en integreren we hetgeen we willen meenemen naar de nieuwe cyclus. Dat doen we aan de hand van de kracht van meditatie, contemplatie en asana beoefening. De elementen aarde en vuur zullen daarbij centraal staan. Aarde om te landen in het moment en vuur om te transformeren van het oude naar het nieuwe. 


Details
Docent: Marc de Vreugd
Datum: maandag 26 december | 11:00-12:30
Kosten: Gratis voor Glow Leden | Losse les voor niet-leden (16 euro)
Aanmelden: Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.


We zien er erg naar uit jullie te ontmoeten op de mat.

Laat je stralen deze Kerst!