Ma 12 juni: Glow Mama & Baby Yoga (5 weekse cursus) | Martine

Vijf wekelijkse lessen voor na je bevalling voor jou en je kindje

Glow Mama & Baby is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Zowel lichamelijk als geestelijk. De Glow Mama & Baby lessen helpen bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteunen lichamelijk herstel.

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit gebied wordt door het vele tillen en dragen van je kindje, maar ook door het voeden van je kindje, zwaar belast waardoor het stijf kan aanvoelen.

Je kindje ligt tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Alles mag, niets hoeft!

In de cursus beoefenen we ook Baby Voetreflexologie. Gebaseerd op het boek en lessen bij Floor Tuinstra: ‘Masseer de kwaaltjes van je kindje in 1 minuut weg’. Baby’s ondervinden al snel resultaat van de reflexologie en gaan beter slapen, hebben minder tot geen krampjes, zitten lekkerder in hun vel en produceren weer volle luiers!

Ook bereiden deze lessen je goed voor op de reguliere yogalessen.


Handig om mee te nemen
Verschoonmatje/kleedje, dekentje of wrapper voor je kindje, luiers, speentje, voeding, speeltje en schone kleding voor je kindje.

Details
Data: maandag 12, 19 en 26 juni & 3 en 10 juli
Tijdstip: 10.45 – 12.00 uur
Docent: Martine Bruin
Prijs: 18 euro voor een losse les, 75 euro voor 5 lessen

Maximaal aantal deelnemers: 10
Voor kindjes vanaf 4 weken tot 4 maanden
.

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Kun je niet alle lessen deelnemen, stuur dan een e-mail naar info@glowyogastudio.nl.