Vrij 10 maart: Yin Yoga & Sound Healing met Anouk Hummel

In deze 2,5 uur durende Yin Yoga Liberation Workshop combineren we de diepe werking van Yin Yoga practice met Sound Healing. Door middel van klanken en zang word je tijdens je Yin Yoga practice nóg dieper meegevoerd naar diepe rust en ontspanning, waarbij je loskomt van gedachten en emoties. Blokkades worden opgeheven en je energie zal weer gemakkelijker gaan stromen.

Tijdens de sessie worden akoestische instrumenten gebruikt als klankschalen, gongdrum, sansula, oceaandrum, koshi’s, fluit, shrutibox en ratels, maar bovenal in combinatie met healing voice. Klankwerkers Nana Zoë en Hilde Anne stemmen zich op de deelnemers af door middel van body awareness, mindful awareness en empathische resonantie.

Tijdens de Yin Yoga houdingen volgen we de bevrijdende energiestroom. We doen yin yoga houdingen en meditaties voor elk van de 7 chakras. Yogadocente Anouk begeleidt je hierin op een bijzonder open en zachte manier.

 

Anouk Hummel

Mijn wens is om mensen te inspireren om voor zichzelf te kiezen, om ervoor te kiezen om hun mooiste zelf te zijn! Ik begeleid mensen in dit proces door middel van Yin Yoga lessen & workshops, Yogatherapie en Life Balance Coaching (voor meer informatie: www.nouq.nl). In mijn Yin Yoga lessen wil ik je graag laten zien en voelen dat yoga niet per se zweverig of ingewikkeld hoeft te zijn, maar dat de beoefening van yoga iedereen iets te bieden heeft en dat yoga je -met regelmatige practice- een mooier, rijker en meer gebalanceerd leven kan geven. Mijn lessen geef ik op een manier die open en toegankelijk is voor iedereen. Met mijn Yin Yoga lessen & workshops hoop ik mijn studenten de inspiratie en de moed te geven om de principes van Yin Yoga van de mat in het echte leven te brengen, omdat dat is waar de echte yoga practice begint.

Details:

Datum: Vrijdag 10 maart van 19u-21:30
Docent: Anouk Hummel, begeleid door: Nana Zoë Jovanovic en Hilde Anne de Vries
Prijs: 25 euro voor Glow leden, 30 euro voor niet-leden
Aanmelden kan online hier! (Sign up as unpaid om bevestiging en betaalinfo te ontvangen)