Vrij 12 mei: Yin yoga & Klankschalen avond | Marjon en Freek

De heerlijke lange Yin Yogales van Marjon en de prachtige klankschalen van Freek Kroon nodigen je uit om even alles los te mogen laten en heerlijk te ontspannen.

Yin yoga en Klankschalen… een ontspannen cadeau voor jezelf of een ander!

Het bijzondere geluid van Tibetaanse en kristallen klankschalen versterkt het effect van de asana’s (houdingen) waardoor we nog meer kunnen verzachten in de houdingen. Zo kunnen we dieper ontspannen en daardoor nog meer (spanning) loslaten. De klank geeft ruimte en laat je nog meer ‘luisteren’ naar jouw lichaam, jouw trilling. Er ontstaat letterlijk meer ruimte in ons lichaam en in ons hoofd en komen we op het diepe helende niveau.

De les wordt afgesloten met een lange Super-Savasana.


Details
Datum: vrij 12 mei | 19:30 – 21:30
Docent: Marjon Parmentier en Freek
Prijs: 25 euro leden | 30 euro niet-leden

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Deelnemer mag zes (6) dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen. Indien de opzegging binnen vijf (5) dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.