Wo 12 dec: Glow Inspiratieavond: Esther Lek | Burnout

Zoals we weten is yoga meer dan alleen houdingen beoefenen op de mat. Yoga begint vaak pas als we van de mat afstappen. Hoe zorg je voor balans, rust en energie in je dagelijks leven. Hoe creëer je een flow, niet alleen op je mat, maar vooral ook van je mat af?

Hier gaan we dieper op in tijdens onze Glow inspiratieavonden! In samenwerking met psychosomatisch oefentherapeut, life coach en ‘yogi off the mat’, Esther Lek. Interactieve sessies rondom diverse thema’s die je inzicht geven in hoe patronen ontstaan en hoe je ze weer kunt doorbreken.

Thema december: Burn-out. En nu?
Opgebrand en uitgeblust: Is iedere dag een overlevingsstrijd? Waar gaat een burn-out over? Wat is er onderweg gebeurd en wat vraagt jouw lichaam nu van jou? Hoe kun je jezelf en je energie weer opbouwen?

Deze inspiratieavond is voor iedereen die te maken heeft of heeft gehad met burnout / overspannenheid / oververmoeidheid. Esther zal je tijdens deze avond inzicht geven in het antwoord op deze vragen. Er is uiteraard voldoende ruimte om vragen te stellen.

Over Esther

Esther is van huis uit psychosomatisch oefentherapeut en werkt vanuit haptonomische grond. Ze heeft jarenlang in haar eigen coachingspraktijk zowel volwassenen als kinderen begeleidt op hun persoonlijke weg. Ze is onderdeel van ons Glow 200u teacher trainingsprogramma waar ze persoonlijke ontwikkeling doceert en is als coach verbonden aan onze studio.

Details
Datum: woensdag 12 december
Tijd: 19:15-21:15 (deur open om 19:00)
Docent: Esther Lek
Prijs: 15 euro
Aanmelden: graag online via deze link aanmelden. (aanmelden svp als onbetaald om de bevestigingsmail en betaalgegevens te ontvangen)