Woe 13 Dec: Glow Nieuwe Maan Meditatie | meditatieles met George

George Langenberg, Acupuncturist, Meditatieleraar en Yogadocent, leidt in onze Glow meditatie ‘Sangha’ elke maand een meditatie. Sangha betekent groep of gemeenschap. Samen, met elkaar, verdiep je je op een leuke en toegankelijke manier in meditatie en verken je diverse meditaties en meditatietechnieken.

Waarom een meditatie tijdens de nieuwe maan?
De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, een nieuwe energie, dit is een goed moment om vooruit te kijken en tijdens deze meditaties kunnen we onze intenties zetten voor de komende tijd. 
George leert je graag over de kracht van aandacht, over prana en het zelfhelend vermogen van het lichaam. Je leert wat visualisatie meditatie is. In de meditatie onderzoeken we wat vriendelijkheid en verzachting je kan brengen.

Hoe ziet de les eruit?
Deze meditatieles is geen ‘gewone’ stille zitmeditatie. Je verbreed je horizon. Milde yoga en ademhalingsoefeningen zijn onderdeel van deze les. Daarnaast maak je kennis met verschillende soorten meditaties zoals mindfulness, metta of liefdevolle vriendelijkheid, kalmte-meditaties of meer traditionele chakra-meditaties.

Voor wie?
Iedereen is welkom! De avond is toegankelijk voor iedereen; voor Glow leden maar ook mensen die geen abonnement hebben bij de yogastudio zijn uitgenodigd. Of je nu ervaring hebt met meditatie of wanneer je nog niet eerder hebt gemediteerd; je bent van harte welkom!

meditatieles george langenberg haarlem

Details
Docent: George Langenberg
Data: Woensdag 13 december
Tijdstip: 19:30-20:45
Prijs: Glow leden: abonnement | niet leden: 16 euro per les.

Aanmelden:
Je kunt via deze link je plek voor 13 december reserveren en betalen.

Andere data:
Andere Nieuwe Maan Meditaties staan gepland op:
(klik op desbetreffende datum om je plek te reserveren en te betalen)
zondag 14 januari (19:30-20:45)