Za 20 mei: Yoga Nidra Verdieping Zelfhelend Vermogen | Level 2 | Bianca

Bianca neemt je verder mee op reis in deze Yoga Nidra Verdiepingsworkshop. Een extra lange middag om je helemaal onder te dompelen in de Yoga Nidra en de diepe werking te ervaren.

Deze middag gaan we verder in op de helende werking van Yoga Nidra. We verdiepen het werken met een Sankalpha. Hoe werkt het zelfhelend vermogen? Wat gebeurt er in je hersenen? We gaan het hebben over Samskara’s (oude herinneringen, patronen), nieuwe paden in de hersenen creëren en verder met het activeren van onze intuïtie en creativiteit. We doen oefeningen en uiteraard ook Yoga Nidra’s. 

We starten de middag met een Yoga Nidra reis voor een diepe ontspanning, zodat je landt in je lichaam, je zenuwstelsel kalmeert en de prana door je lichaam stroomt (Annamaya & Pranamaya Kosha).

Samen verfijnen we je Sankalpha in een oefening. Bianca legt uit hoe het in je hersenen werkt en wat Samskara’s zijn. Vervolgens doen we een helende Yoga Nidra (Manomaya & Vijnanamaya Kosha). Waarna een oefening o.b.v. je ervaringen tijdens de Yoga Nidra. De middag sluiten we af met een Yoga Nidra waarin alles kan landen en zijn (Anandamaya Kosha).

Voor wie?
Deze middag is geschikt voor deelnemers die de 5-weekse Yoga Nidra cursus hebben gevolgd.

Details
Datum: zaterdag 20 mei
Tijdstip: 14.30-17.00 uur
Kosten: Glow leden 32,50 euro | niet-leden 37,50 euro.
Docent: Bianca Coorengel

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Indien de opzegging binnen 5 dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.