Zo 19 nov: Yoga voor je rug en nek | Workshop | Iris

Pijn in je rug, we hebben er allemaal wel eens last van. Soms gaat het vanzelf weer over, soms kan het ook hardnekkig zijn of steeds weer terugkomen. Gelukkig kan yoga je helpen om deze klachten te verlichten of zelfs te laten verdwijnen!

In deze workshop krijg je inzicht in de meest voorkomende oorzaken van rugklachten en wat je met yoga zelf kunt doen om je weer prettiger te voelen in je eigen lijf. We kiezen daarin voor een holistische aanpak, waarin we de klassieke westerse anatomie combineren met de inzichten uit de Chinese geneeskunst, waarin energetisch in balans zijn centraal staat.

Na afloop heb je een concreet overzicht van yoga-oefeningen die je thuis kunt uitvoeren!


Details
Docent: Iris van Opstal
Datum: zondag 19 november
Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur
Kosten: Glow leden 45 euro | niet-leden 50 euro.

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Deelnemer mag 6 dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen. Indien de opzegging binnen 5 dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.