Zo 24 mrt: Yin Yoga Special ‘Lente Equinox’ | met Marjon

Laat je energie weer stromen deze lente tijdens deze yin yoga lente special!

Het voorjaar brengt nieuwe energie met zich mee. Volgens de Traditionele Chinese Medicijnleer is de Lente verbonden aan het element Hout. Wil je zorgen dat de overgang van winter naar lente zo soepel mogelijk verloopt? Dan is het belangrijk dat je levensenergie goed doorstroomt.

De Lente Equinox, de 1e dag van de lente. De dag en nacht zijn even lang, balans tussen licht en donker… Yin & Yang. Vier de lente met deze extra lange Yin les!

In de Yin yoga poses zullen we de Lever en Galblaas meridianen stimuleren, de organen die horen bij de Lente. Wees je bewust van de fysieke stretch en de bijbehorende emotie die je mag uitademen met compassie, liefdevol begrip.

Tevens gebruiken we etherische oliën ter ondersteuning. Als gevolg zal het Hout element beter functioneren en de vrijgekomen energie mag gaan stromen. Zo kun jij stralend uit je winterse cocon tevoorschijn komen!

De les eindigt met een lange Savasana.


Details
Docent: Marjon Parmentier
Datum: zondag 24 maart
Tijdstip: 15:00 – 17:00 uur
Kosten: 25 euro Glow leden | 30 euro niet-leden

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Deelnemer mag zes (6) dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen. Indien de opzegging binnen vijf (5) dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.