Zo 4 juni: Masterclass Rust | Bianca

Your innerpeace is the greatest and most valuable treasure you can discover ♥

Deze masterclass bestaat uit mindfulness, Yin Yoga, visualisatie- en meditatieoefeningen voor meer balans, rust en energie in jouw leven.

Heb je behoefte aan meer rust? Rust in je hoofd, in je lichaam, in je dagelijks leven? Heb je weleens het gevoel dat je jezelf voorbij rent? Of helemaal verliest in de dagelijkse beslommeringen? Niet weet waar te beginnen? Voel je je moe?

In deze masterclass reikt Bianca mindfulness, meditatie en visualisatie oefeningen aan, die je kunt toepassen in je dagelijkse leven. Je leert je bewustwording te vergroten, wat meer rust, energie en balans oplevert.

Je leert te voelen, aanwezig te zijn in het moment, je bewust te worden van je grenzen en wanneer je deze dreigt over te gaan. Door de oefeningen toe te passen leer je om te gaan met je gedachtes, beter voor jezelf te zorgen, hoe je dichtbij jezelf kunt blijven en je grenzen bewaakt.

Je voelt je steviger in je schoenen staan en hebt meer rust in je hoofd!


Details
Docent: Bianca Coorengel
Datum: zondag 4 juni
Tijdstip: 14:30 – 17:00 uur
Kosten: Glow leden 32,50 euro | niet-leden 37,50 euro.

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
– Deelnemer mag 6 dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen.
– Indien de opzegging binnen 5 dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht.
– Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
– Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.