3, 17 & 24 nov: 3-weekse Chakra cursus met Natanja

In deze 3-weekse cursus neemt Natanja van den Brink je mee op reis en verdiep je je kennis en ervaring van het chakra systeem. In 3 avonden loop je door de chakra’s heen vanaf het eerste chakra omhoog naar het zevende chakra. Het is geen must om de introductie workshop te volgen voorafgaand aan de cursus, natuurlijk is dit wel een mooie aanvulling.

De cursus is voor iedereen interessant, zowel voor beginnende als meer ervaren yogi’s en dus ook voor docenten. Met kennis en ervaring over de chakra’s groeit je bewustzijn en kom je meer in verbinding met jezelf en ín het leven te staan.

De cursusavonden zijn op dezelfde manier opgebouwd. Na het delen van kennis ervaar je via verschillende ingangen de energiecentra. Yoga vormt de basis aangevuld met ademoefeningen, mantra’s, handhoudingen en meditatie. Na de les is er ruimte voor vragen en uitleg. Gaandeweg ga je de verschillende energieën en kwaliteiten van de chakra’s ervaren, wat dit met je doet en in jou wakker maakt.

De cursus doe je voor jezelf. Mocht je tijdens de cursus of naderhand merken dat je behoefte hebt aan meer persoonlijke uitleg of handvaten dan kan Natanja je naast de cursus begeleiden waar nodig.

Zie het als een ontdekkingstocht naar je pure zelf. Jij bepaalt het ritme; waar ben je aan toe en wat laat je nog even rusten. Onderweg geniet je van je reis en reflecteer je hierop.

Details
– Data: woensdag 3, 17 en 24 november
– Tijd: 19.30 – 21.30 uur
– Docent: Natanja van den Brink
– Prijs: 60 euro Glow leden | 70 euro niet-leden

Aanmelden
Graag online reserveren via deze link
– Na registratie ontvang je automatisch een e-mail met bevestiging en betaalinfo
– Betaling gaat vooraf via bankoverschrijving, online betalen niet mogelijk
– Hulp nodig? –> e-mail ons info@glowyogastudio.nl