Daniella Konopasek | Vinyasa

Jarenlang volgde ik veel verschillende yogastijlen totdat ik een paar jaar geleden Vinyasa flow yoga ontdekte. Deze vorm sprak mij direct enorm aan. Het was veel dynamischer dan ik tot dan toe gewend was. Ik ging steeds meer lessen volgen en al snel merkte ik de positieve effecten. Naast het feit dat ik me fysiek veel fitter en leniger begon te voelen merkte ik ook dat ik er mentaal op vooruit ging. Ik liep vol energie de yogastudio uit. Ik was minder gestrest en mijn kijk op het leven werd positiever. In die tijd volgde ik ook een Mindfulness training (MBSR) waarbij ik merkte dat Vinyasa Yoga daar heel goed bij paste. Bewegen op de ademhaling, met aandacht voor de connectie tussen mind en body.

Mijn motivatie werd steeds groter om deze ervaring ook aan anderen door te geven. Mede geïnspireerd door Claudia van der Tier en Daphne Koken besloot ik in 2017 de 200hrs Vinyasa Teacher Training bij Glow Yogastudio te volgen.

In het dagelijks leven werk ik als ZZP’er. Ik doe veel projecten in de gezondheidszorg waarbij ik me vooral richt op het verbeteren van kwaliteit van leven. Daarnaast ben ik dol op de natuur en doe ik graag buitenactiviteiten.

Nu geef ik naast mijn werk met veel plezier yogales in de studio en op de werkvloer via mijn bedrijf dat ik samen run met Sophie Hardendood: Urbanasana.

Ik wil jullie graag inspireren en een fijne flow ervaring meegeven met aandacht voor de mind, body & soul!