Reanne Creyghton (Yin & Yang | Vinyasa)

Reanne Creyghton beoefent yoga sinds 2003 en doceert sinds 2011. Naast yoga heeft Reanne als biologe en milieuwerker ruime ervaring opgedaan in verduurzamingstrajecten.  Een mooi project hiervan was het opzetten van een duurzame eco-lodge in Mozambique. Gedurende haar loopbaan zocht ze een fysieke uitlaatklep, en dit vond ze in yoga! Eén met de natuur zijn kende ze al via haar vele reizen naar zuidoost Azië, maar één zijn met lichaam en geest was nog een uitdaging. Na haar eerste yoga les voelde ze rust en kracht tegelijk. Ook voelde ze weer de speelsheid en het vertrouwen in haar lichaam dat ze als jonge turnster had gevoeld.

Met een dosis nieuwsgierigheid begon zij als kersverse moeder haar opleiding Astanga Vinyasa Yoga. En al snel vormde zich op organische wijze een eigen manier van lesgeven. Hetgeen wat zij voelt deelt zij graag. Zij straalt de kracht van yang uit, maar zocht in haar eigen proces ook steeds meer verstilling en vond dit in Yin yoga. Haar lessen werden een manier om anderen te inspireren te “voelen”, zich te verbinden met dat wat zich aandient!

Reanne nodigt je tijdens haar lessen uit om de connectie met jezelf aan te gaan, de adem en de beweging met elkaar te verbinden om ruimte te creëren in je lichaam en je geest. Dit gebeurt zowel in een zachte flow les als in een Yin Yang les. Tenslotte is je lichaam de tempel voor de geest en de ademhaling je anker voor stabiliteit. En nog mooier, vanuit die stabiliteit kun je je nog dieper verbinden met je omgeving en anderen!