Ma 15 feb 2021: Glow Mama & Baby Yoga

Glow Mama & Baby Yoga met Martine Bruin!

Nieuwe cursus

> Maandag 10:45 – 12:00  15, 22 feb en 1, 8 en 15 maart

 Vijf wekelijkse lessen voor na je bevalling voor jou en je kindje (vanaf 4 weken tot 6 maanden na de bevalling). Maximaal 10 deelnemers.

Glow Mama & Baby is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Zowel lichamelijk als geestelijk. De Glow Mama & Baby lessen helpen bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteunen lichamelijk herstel.

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit gebied wordt door het vele tillen en dragen van je kindje, maar ook door het voeden van je kindje, zwaar belast waardoor het stijf kan aanvoelen.

Je kindje ligt tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Alles mag, niets hoeft!

De laatste les van de cursus staat in het teken van Baby Voetreflexologie. Gebaseerd op het boek en lessen bij Floor Tuinstra: ‘Masseer de kwaaltjes van je kindje in 1 minuut weg’. Baby’s ondervinden al snel resultaat van de reflexologie en gaan beter slapen, hebben minder tot geen krampjes, zitten lekkerder in hun vel en produceren weer volle luiers!

Ook bereiden deze lessen je goed voor op de reguliere yogalessen.

Details:
Data: maandag 15 & 22 feb en 1, 8 en 15 maart (de volgende cursus is 22 maart)
Tijdstip: 10:45 – 12:00
Docent: Martine Bruin
Prijs: 18 euro voor een losse les, 75 euro voor 5 lessen.

Maximaal aantal deelnemers: 10

Aanmelden kan via deze link (sign-up as unpaid!)

Handig om mee te nemen:
Verschoonmatje/kleedje, dekentje of wrapper voor je kindje, luiers, speentje, voeding, speeltje en schone kleding voor je kindje.

Aanmelden: 
Graag online reserveren via deze link
– Na registratie ontvang je automatisch een email met bevestiging en betaalinfo.
– Betaling gaat vooraf via bankoverschrijving, online betalen niet mogelijk
– Hulp nodig? –> email ons info@glowyogastudio.nl