Zat 10 Juni: Introductie Yin en Meridianen | Riki

Wat hebben meridianen met jouw gezondheid, energie en emoties te maken?

In deze Masterclass introductie Yin & Meridianen neemt Riki je mee in de energetische laag van de meridianen en wat het voor je kan doen als we deze in een Yin-les stimuleren.

Wanneer een orgaan uit balans is of er is een blokkade in je energiesysteem, kan dit via je meridianenstelsel ondersteund worden. Voel maar wat deze gezegdes voor jou betekenen: ‘Wat heb je op je lever’, gal spuwen en ‘Het ligt zwaar op de maag’.

Na deze introductie weet je wat meridianen zijn, waar ze zich bevinden in het lichaam en welke Yin-houdingen effect hebben op verschillende lagen van jouw gezondheid. Naast dat je meer leert over de houdingen zelf en het een helend effect van YinYoga voor je fysieke en mentale lichaam, duiken we energetisch een laagje dieper in de meridianen en de bijbehorende organen, welke een effect hebben op een emotioneel laag. Ook krijg je tips mee die je in het dagelijkse leven kan gebruiken bij klachten als hoofdpijn, moeheid en stress.

Ben je ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van jouw eigen energie systeem en de werking van je meridianen? Kom naar deze Masterclass met Riki!

Voor wie?
Deze middag is voor iedereen die geinteresseerd is in Yin en Meridianen. Geen voorafgaande ervaring nodig.

Details
Datum: Zaterdag 10 Juni
Tijdstip: 13:00-16.00 uur
Kosten: Glow leden 45,00 euro | niet-leden 50,00 euro.
Docent: Riki Smits

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Indien de opzegging binnen 5 dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.