V.a. 2 april: GLOW KIDS Kinderyoga | Esther Lek

GLOW KIDS Kinderyoga!

Glow biedt in samenwerking met kindercoach en therapeut Esther Lek, GLOW KIDS ‘Ik ben mij’ aan. Lichaamsbewustwording met yoga voor kinderen.
In een kleine groep leren kinderen zich meer bewust te worden van zichzelf en hun omgeving. Vanuit basisveiligheid werken we aan het opbouwen van zelfvertrouwen en het leren aandachtig te zijn.
De lessen zijn een combinatie van kinderyoga, lichaamsgerichte beweging, luistervaardigheden, creativiteit en spel.

Over Esther

Esther is van huis uit psychosomatisch oefentherapeut en werkt vanuit haptonomische grond. Ze heeft jarenlang in haar eigen coachingspraktijk zowel volwassenen als kinderen begeleidt op hun persoonlijke weg.

“Haar achtergrond als psychosomatisch oefentherapeut, haar haptonomische achtergrond, in combinatie met haar enorme betrokkenheid en vermogen om te (door)zien en zaken helder uiteen te zetten, maken van haar een bijzonder goede coach / therapeut en bovenal bijzonder mens.” Claudia

Recensie Glow kids

“Fitz (5 jaar) heeft ontzettend veel gehad aan de Dit ben ik! lessen bij Glow.

Hij heeft zichzelf beter leren begrijpen heb ik het idee. Als gezin hebben we een bewogen jaar gehad en Fitz heeft tijd nodig gehad te wennen aan de nieuwe situatie. Ik heb echt het idee dat Fitz door de lessen bij glow beter in zijn vel is komen te zitten en beter met zijn emoties om kan gaan. Hij heeft elke keer een ander vriendje mee genomen en die waren ook iedere keer enorm enthousiast. Fijne combinatie tussen voelen en spelen. De juf heeft mij geleerd dat het heel belangrijk is Om regelmatig Fitz z’n voetjes te masseren om hem zo te helpen te aarden. Ik doe dit nu regelmatig voor het slapen gaan.” Hanneke

“Elke week is het weer een kado om naar de kinderyoga van Esther te gaan. Mijn dochter kijkt er echt naar uit. Op een speelse manier doen ze yoga, leren ze hun lichaam kennen en mogen ze vooral zichzelf ontdekken. Esther benadert de kinderen op een hele bijzondere en liefdevolle manier. Ze ‘ziet’ het kind en weet precies hoe ze kind (en ouder) in hun kracht kan zetten. En dat tijdens veel plezier, ontspannen zijn en lachen! Dank Glow en Esther voor deze waardevolle lessen!” Susan

Details

Data:

De lessen starten in de eerste week van april bij minimaal 7 deelnemers.

Kinderen 4/6 jr: Donderdagmiddag 15:00-15:45

Kinderen 7/9jr: Dinsdagmiddag 16:30-17:15

Kinderen 9/11jr: Donderdagmiddag 16:30-17:15

Docent: Esther Lek

Prijs: 50 euro voor 4 lessen. Een losse les is ook mogelijk en kost 15 euro. We adviseren om voor 4 lessen aan te melden voor de groepsdynamiek en de lesopbouw.

Overige info:

– Het is ook mogelijk om 1 op 1 sessies te boeken met Esther. Hiervoor kun je rechtstreeks contact opnemen met Esther, esther@glowyogastudio.nl of 06-85865345.

Aanmelden:  Wil je kind graag meedoen met deze lessen? Dan ontvangen wij graag een email (esther@glowyogastudio.nl) met voor- en achternaam en de leeftijd van het kind. Bij minimaal 7 deelnemers start de groep. 

 

.Glow kids II