Glow Mama | zwangerschapsyoga

Glow Mama | Zwangerschapsyoga

*On Wednesday evenings (19:00-20:15) our Glow Mama pregancy yoga class is taught in English!

Zwangerschapsyoga is een fijne manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Het helpt je om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.

Tijdens de ‘Glow mama!’ lessen oefen je om je rust te vinden, je te concentreren op je ademhaling en bouw je kracht en stabiliteit op. De yogahoudingen zijn aangepast op de zwangerschap: er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke veranderingen.

Vanaf je 12e zwangerschapsweek kun je bij Glow Yogastudio met de lessen starten. De lessen zijn doorlopend en je kunt de lessen volgen tot aan het eind van je zwangerschap. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk met /of zonder yoga-ervaring.

Geniet van je zwangerschap!

Andere lessen rondom je zwangerschap:

Reviews

“Zwangerschapsyoga bij Glow is heerlijk! Het houd je lijf en geest sterk! Daarbij krijg je allerlei goeie tips & trics van de zwangere meiden om je heen. Doe jezelf een plezier en gun jezelf de fantastische lessen van Martine! Enjoy!” | Marjolein

“Vanaf week 23 van mijn zwangerschap volgde ik de Mama Glow lessen bij Yogastudio Glow van Martine Bruin. De lessen zijn goed gestructureerd en er is veel persoonlijke aandacht. De locatie is erg prettig, mooie ruimtes en veel hulpmiddelen beschikbaar zoals blokken en birthing bal. Maar de absoluut belangrijkste reden om zwangerschapsyoga te volgen bij Glow Yoga is de docente Martine. Heel betrokken, bijzonder hartelijk en attent, zeer gedreven, vol met goede vibes voor iedere deelnemer in de zaal. Ik heb van de lessen genoten en kan het elke aanstaande mamma van harte aanraden!” | Eveline

Details

Lestijden Glow Mama:

  • Maandagavond 19:00-20:15
  • Woensdagochtend 10:45-12:00
  • Woensdagavond 19:00-20:15 (English!)
  • Vrijdagavond 18:30 – 19:45

Kosten

  • Eenmalig gratis proefles
  • 10 rittenkaart: 135 euro (6 maanden geldig)
  • 5 rittenkaart: 70 euro (3 maanden geldig)
  • Een losse zwangerschapsyogales is 17,50 euro.
  • Jonger dan 21 en zwanger? Jonge moeders mogen gratis lessen volgen bij ons. Email ons even om je hiervoor aan te melden.
  • Lid bij Glow? De lessen vallen binnen de Glow abonnementen (dus je hoeft niet extra te betalen om te kunnen deelnemen aan de ‘Glow mama’ lessen).

– TIP: Sommige zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) zwangerschapsyoga! Het is zeer de moeite waard om dit even te controleren. Bij aanschaf van een rittenkaart, krijg je van ons een factuur die je kunt inleveren bij je zorgverzekeraar. Wij voldoen aan alle eisen die verzekeraars stellen.

– LET OP: mocht je een abonnement bij ons hebben, en naast deze Glow Mama lessen ook reguliere yogalessen bij ons volgen.. let op met Yin yoga als je zwanger bent (of net bent bevallen). Aangezien je door de hormonen veel soepeler bent en het kan onverstandig zijn te diep in de houdingen te gaan. Ben je zwanger? Graag dit voorafgaand aan de les altijd aan de leraar laten weten. 

Over Martine

Martine is moeder van Amélie en volgde de gerenommeerde zwangerschapsyoga specialisatie (zowel Prenatal als Postnatal) bij Birthlight.

“Ik geef met veel plezier zwangerschapsyoga. Gedurende mijn eigen zwangerschap heb ik mogen ervaren wat zwangerschapsyoga voor je kan betekenen. De yogahoudingen zorgden ervoor dat mijn lichaam soepel bleef en dat ik weinig ongemakken had. Tevens was de yogales een moment van ontspanning & rust; even een me-time of eigenlijk we-time – contact maken met je kindje. Bovendien kon ik tijdens de bevalling door middel van ademhalingsoefeningen rustig blijven en vertrouwen op mijn lichaam. Hierdoor heb ik mijn bevalling heel bewust mee kunnen maken en het als een heel bijzonder moment mogen ervaren.”

Meer over Martine lees je hier.