Vrij 27 nov: Rest – Restore & Yoga Nidra Candle light evening | Riki

Restorative Yoga – een ultieme yogabeoefening om ons klaar te maken voor de drukke decembermaand. Deze yogavorm staat letterlijk voor het tot rust komen en herstellen, waar je lichaam wellicht naar snakt na een hectisch jaar. 

Tijdens deze extra lange restorative les met kaarslicht blijven we voor langere tijd in een houding. Diverse yoga-props zoals kussens, dekens en blokken ondersteunen je lichaam maximaal zodat je spieren zo veel mogelijk ontspannen en je lichaam kan rusten. Hierdoor activeren we het parasympatisch zenuwstelsel, dat staat voor ‘Rest & Digest’. We nodigen onszelf hiermee uit om echt te rusten en de opgedane stress en indrukken van de dag ‘te verteren’. 

Het geeft ons de mogelijkheid om op te merken waar spanning in ons lichaam (vast)zit. We activeren door de diepe ontspanning de zelfhelende kracht van ons lichaam. De energie die in je lichaam aanwezig is, gaat naar de noodzakelijke processen om je gezond te houden en te helen tot op celniveau.

 Laat je lichaam rusten in deze extra lange sessie. Niet alleen fysiek, maar ook op emotioneel, energetisch en mentaal niveau. We sluiten af met Yoga Nidra om dit nog eens extra te integreren in je systeem. Kom rusten in je lijf. 

Details:

Datum: Vrijdag 27 november | 19:00 – 21:00
Docent: Riki Smits
Prijs: 20 euro leden | 25 euro niet-leden
Max 18 plekken

Aanmelden
– Graag  aanmelden via deze link (reserveren als ‘unpaid’)
– Na registratie ontvang je automatisch een email ter bevestiging met betaalinformatie
– Betaling gaat vooraf via bankoverschrijving, online betalen niet mogelijk
– Hulp nodig? –> email ons info@glowyogastudio.nl