Vinyasa Yoga – Strong Flow

Strong Flow (Vinyasa yoga)

In deze creatieve dynamische vinyasa yoga les bewegen we in een ritmisch tempo door de diverse houdingen heen. Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.

In de les wordt gebruik gemaakt van krama’s, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden. Door de verschillende thema’s die aan bod komen en de ‘krama’s’ (niveaus binnen de houding) duiken we dieper in de houdingen en het energetische effect daarvan.

De lessen van zowel Daphne als Claudia zijn gebaseerd op Prana Vinyasa™, ontwikkeld door Shiva Rea. Een stijl van yoga waarin je op het ritme van je ademhaling heel bewust en vloeiend beweegt tussen en in de diverse houdingen.

We gaan uit van Prana, de onderliggende energie in je lichaam, die we laten stromen door gebruik te maken van de energie binnen de houding. Het leven is continu in verandering, in beweging. Sommige dagen heb je meer rust nodig en sommige dagen wil je meer uitgedaagd worden. Prana Vinyasa™ helpt je die balans, die we van nature zoeken, te vinden.

–> Voor wie: geschikt voor meer ervaren yogi’s en sportieve enthousiaste beginners!