Vrij 18 okt: Yin Yoga & Klankschalen – herfst | Marjon en Freek

Yin Yoga & Klankschalen – een ontspannen cadeau in de herfst voor jezelf (of een ander)!

Zoals de natuur die langzaam naar binnen keert en de bladeren die van de bomen vallen, is het tijd om de energie naar binnen te brengen. De herfst staat voor het kleine yin. De yinne energie neemt toe in de herfst en is op zijn top in de winter.

Tijdens deze Yin Yoga & Klankschalen avond stemmen we ons af op de Herfst en het daarbij horende ‘metaal element’. Metaal staat voor elimineren wat niet meer nodig is. Tijd om los te laten en onszelf te voeden door middel van diepe ontspanning!

De fijne lange Yin Yoga les van Marjon en de magische klanken van Freek nodigt uit om je open te stellen voor deze nieuwe energie. 

Het bijzondere geluid van Tibetaanse en kristallen klankschalen versterkt het effect van de asana’s waardoor we nog meer kunnen verzachten in de houdingen. De klank brengt je opnieuw in contact met jouw essentie, jouw trilling. Er ontstaat letterlijk meer ruimte in ons lichaam en in ons hoofd waardoor we het natuurlijke zelfhelingsproces bevorderen.

De les wordt afgesloten met een Super-Savasana!!

Details

Datum: Vrijdag 18 oktober 19:30-21:30

Prijs: 20 euro voor Glow leden en 25 euro voor niet-leden

Docenten: Marjon Parmentier (Yin yoga ) & Freek Kroon (professioneel drummer,  illustrator en klanktherapeut bij SoulResonance – praktijk voor klankschaalmassage en meditatie)

Aanmelden: aanmelden via deze link (graag aanmelden als ‘unpaid’ om betaalinfo en bevestingsemail te ontvangen)