Vrij 4 jan: Yin Yoga & Klankschalen | Nieuwjaarsspecial

Yin yoga & Klankschalen avond – Een ontspannen 2019!
Nu de Kerst en feestdagen weer achter ons liggen, het stille winterlandschap voorzichtig ontwaakt en de dagen weer wat langer worden, zetten we de eerste stappen in het nieuwe jaar.
Neem de tijd om naar binnen te keren en te kijken wat zich aandient. De aandacht helemaal bij jezelf, naar de kern. Een prachtig moment zo aan het prille begin van 2019 om je te verbinden met jouw intenties voor het komende jaar. Of om wellicht nog even dat los te laten wat jou niet meer dient zodat je met een schone lei het jaar begint.
De fijne lange Yin Yoga les van Marjon en de prachtige klankschalen van Freek Kroon zorgen ervoor dat je mag loslaten en heerlijk weg kunt zinken in een diepe ontspanning.
Het bijzondere geluid van Tibetaanse en kristallen klankschalen versterkt het effect van de asana’s waardoor je nog meer kan verzachten in de houdingen. De klank brengt je opnieuw in contact met jouw essentie, jouw trilling. Er ontstaat letterlijk meer ruimte in je lichaam en in ons hoofd waardoor we het natuurlijke zelfhelingsproces bevorderen.
De les wordt afgesloten met een Super-Savasana!!
Details
Datum: Vrijdag 4 januari 19:30-21:30
Prijs: 20 euro voor Glow leden en 25 euro voor niet-leden
Docenten: Marjon Parmentier (Yin yoga ) & Freek Kroon (professioneel drummer, docent en illustrator. Sinds kort runt hij SoulResonance – praktijk voor klanktherapie en klankschaalmassage volgens Peter Hess)