Vrij 6 maart: Yin yoga & Klankschalen | Lente in aantocht

Yin yoga & Klankschalen – Lente in aantocht

Vlak voor het voorjaar maakt de grond zich klaar om nieuwe zaadjes te kunnen ontvangen. Alles wat bepakt was door sneeuw en ijs, komt heel langzaam weer aan het licht. Het eerste ontwaken van de natuur.

In deze les stemmen we de klankschalen en de asana’s af op de overgang van de winter met het ‘water element’ naar het ‘hout element’ van het voorjaar. Het ontwaken van lichaam en geest, zodat langzaam dat ‘zaadje’ in ons actief mag worden. We mogen ons openstellen voor wat komen gaat: de creatieve energie van de lente, vol nieuwe ideeën en inspiratie. 

De heerlijke lange Yin Yogales van Marjon en de prachtige klankschalen van Freek Kroon nodigen uit dat je je mag openstellen voor deze nieuwe (lente)energie. 

Het bijzondere geluid van Tibetaanse en kristallen klankschalen versterkt het effect van de asana’s waardoor we nog meer kunnen verzachten in de houdingen. De klank brengt je opnieuw in contact met jouw essentie, jouw trilling. Er ontstaat letterlijk meer ruimte in ons lichaam en in ons hoofd waardoor we het natuurlijke zelfhelingsproces bevorderen.

De les wordt afgesloten met een Super-Savasana!!

Details
Datum: Vrijdag 6 maart 19:30-21:30
Prijs: 20 euro voor Glow leden en 25 euro voor niet-leden
Docenten: Marjon Parmentier (Yin yoga ) & Freek Kroon (professioneel drummer, docent en illustrator. Sinds kort runt hij      SoulResonance – praktijk voor klanktherapie en klankschaalmassage volgens Peter Hess)

Aanmelden:
Graag online reserveren via deze link
– Na registratie ontvang je automatisch een email met bevestiging en betaalinfo.
– Betaling gaat vooraf via bankoverschrijving, online betalen niet mogelijk
– Hulp nodig? –> email ons info@glowyogastudio.nl