Zon 17 dec: Midwinter | Yin Yoga Special met Marjon

Winter time… Yin time!

Winter is de meest diepe Yin periode van het jaar. Winter Solstice (21 dec) oftewel Midwinter is de kortste dag van het jaar. Tijd waarin we vaak wat minder energie hebben. Dit zien we terug in de natuur, die haar winterslaap houdt.

Om onszelf klaar te maken voor de winter richten we ons met deze extra lange Yin les op het ‘water element’, de organen Blaas en Nieren (en diens energiebanen) die volgens de Traditionele Chinese Medicijnleer zijn gekoppeld aan het winterseizoen. 

We stimuleren de meridianen door acupressuur (het kloppen langs de meridianen) en beoefenen een Chi Kung voor het waterelement. Daarna een lange serie Yin yogahoudingen om fysiek en energetisch de energie van deze organen te stimuleren. Zo maken we onszelf fysiek, mentaal en emotioneel helemaal klaar voor het winterseizoen!

De les wordt afgesloten met ontspannende Yoga Nidra, om volledig tot rust te komen.

Details
Datum: zondag 17 december
Tijd: 15:00 – 17:00 uur
Prijs: 25 euro voor Glow leden | 30 euro voor niet-leden 
Docent: Marjon Parmentier

Aanmelden
Graag online reserveren via deze link

Annulering workshops
Deelnemer mag zes (6) dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen. Indien de opzegging binnen vijf (5) dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.