Vrij 10 mei: Yoga & Klankschalen | ‘De Zeven Chakra’s’

In deze heerlijke lange Yin yogales (met yang elementen) nemen Marjon en Freek je mee langs alle 7 Chakra’s van onder (stuit) tot boven (kruin) als een reis door jezelf. Een algehele bodycheck! Om je energie optimaler te laten stromen en lichaam en geest waar nodig ‘bij te stemmen’ en in balans te brengen. Zo komen we in harmonie met onszelf en onze omgeving. Het magische geluid van klankschalen en gongs zorgt voor extra ontspanning en verdieping in de houdingen.

Een Chakra is als een energiekruispunt waar lichaam en geest elkaar ontmoeten. Chakra’s bestaan binnen het subtiele lichaam, maar staan in wisselwerking met het zenuwstelsel en hormoonstelsel van het fysieke lichaam. De zeven hoofdchakra’s, energiecentra, zijn als een graadmeter voor het lichamelijk en geestelijk functioneren. Een bijzondere rol tijdens deze heerlijke les is weggelegd voor de kristallen klankschalen. Helemaal ‘intunen’ bij jezelf!


Details
Datum: Vrijdag 10 mei | 19:30-21:30
Prijs: 20 euro voor Glow leden | 25 euro voor niet-leden
Docenten: Marjon Parmentier (Yogadocent) & Freek Kroon (freelance drummer, illustrator en klanktherapeut bij Soulresonance).
Aanmelden: aanmelden via deze link (graag aanmelden als ‘unpaid’ om betaalinfo en bevestigingsemail te ontvangen).