Zo 1 okt: Zacht en krachtig door de menopauze | Workshop | Iris

De menopauze is een natuurlijk proces in het leven van elke vrouw. Toch is er maar weinig informatie of voorlichting beschikbaar om vrouwen in deze belangrijke transitie te begeleiden.

In deze workshop kijken we naar de verschillende fasen van de menopauze (die al begint rond je 40e!), de veranderingen die je daarin als vrouw doormaakt en de klachten die daarmee gepaard kunnen gaan.

Vervolgens gaan we dieper in op hoe je in deze periode goed voor jezelf kunt zorgen, de klachten zo licht mogelijk kunt houden en welke rol yoga en bijvoorbeeld voeding daarin kunnen spelen.

We sluiten af met een lekker ontspannende yogales waarin we alle inzichten samenbrengen.


Details
Docent: Iris van Opstal
Datum: zondag 1 oktober
Tijdstip: 14:00 – 17:00 uur
Kosten: Glow leden 45 euro | niet-leden 50 euro.

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Deelnemer mag 6 dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen. Indien de opzegging binnen 5 dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht. Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht. Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.