Vrij 15 mrt: Yin Yoga & Fascia Therapie | Marjon

Roll, Stretch & Release!

In deze lange Yin les maken we gebruik van 2 fascia massageballen tijdens de houdingen om het bindweefsel extra te stimuleren, om het fascia los te maken. We gebruiken deze massageballen als stimulatie van buitenaf, en we gebruiken onze adem als stimulatie van binnenuit. Adem, roll, stretch & release…

Fascia speelt een zeer belangrijke rol bij je gezondheid en mobiliteit. Het is één groot 3-dimensionaal elastisch bindweefsel netwerk in het lichaam wat ervoor zorgt dat je lichaam bij elkaar wordt gehouden en alles op de juiste plek blijft. Het loopt van top tot teen, van je huid tot in het bot.

Maar minstens zo belangrijk is dat er tussen deze bindweefselvliezen (fascia) een vloeibare gel zit die er voor zorgt dat spieren soepel langs elkaar kunnen. Het fasciasysteem zorgt zowel voor stabiliteit, en wrijvingsloos bewegen als veerkracht

Deze les is fijn als je heel diep wilt ontspannen, maar ook na een blessure of operatie. Of bij het verwerken van ander ‘trauma’ omdat eventuele gevoelens en emoties die zich hebben vastgezet in het bindweefsel makkelijker vrijkomen, waardoor je blokkades opheft en energie vrijuit kan stromen. 


Details
Docent: Marjon Parmentier
Datum: vrijdag 15 maart
Tijdstip: 19:30 – 21:30 uur
Kosten: Glow leden 45 euro | niet-leden 50 euro (incl. set van 2 fascia ballen t.w.v. 20,- euro).

Indien je deze workshop bij Marjon al gevolgd hebt, kun je mailen naar info@glowyogastudio.nl voor een kortingscode (zodat je alleen voor de workshop betaalt).

Aanmelden
Je kunt via deze link je plek reserveren en betalen.

Annulering workshops
Deelnemer mag zes (6) dagen voorafgaand aan de workshop of training deelname gratis opzeggen.
Indien de opzegging binnen vijf (5) dagen voorafgaand aan de workshop of training geschiedt, wordt 25% van het totaalbedrag van de workshop of training in rekening gebracht.
Bij opzeggingen binnen 2-4 dagen voorafgaande aan de workshop of training, wordt 50% van het totaalbedrag in rekening gebracht.
Bij opzeggingen 0-2 dagen voorafgaand wordt het volledige bedrag van de workshop of training in rekening gebracht.