Claudia van der Tier (Prana Vinyasa™)

0F2C1502
“Op het moment dat ik voor de eerste keer op een yogamat stond, wist ik het! Dit is mijn passie!”

Claudia, eigenaresse van Glow yogastudio (voorheen Pop-up Yoga Haarlem) staat bekend om haar vloeiende, creatieve en enthousiaste lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat.
“Mensen samenbrengen, vrolijkheid en enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!”

Ruim 7 jaar geeft Claudia nu les op verschillende plekken in binnen- en buitenland. Diverse opleidingen, cursussen en workshops verder, werd het tijd voor een volgende stap. Een ‘leap of faith’, een sprong in het diepe..
Pop-up Yoga Haarlem, opgebloeid in maart 2015, is vanaf maart 2016 uitgegroeid in Glow Yogastudio, gevestigd in centrum Haarlem.
“Mijn droom, een eigen studio, is uitgekomen! Ongelooflijk trots en dankbaar voor de enorme support en steun die ik heb mogen ontvangen, deel ik hier, samen met de rest van het team, onze passie voor yoga en beweging”.

Haar lessen zijn gebaseerd op Shiva Rea’s prana vinyasa yoga. Een stijl, die past bij haar persoonlijkheid. Creatief, spontaan, levendig en vol met enthousiasme. “Ik kijk naar de energie van de dag, de energie van de groep. Daardoor is iedere les anders, iedere les is een nieuwe reis. Go with the flow!”

In de winter organiseert ze een ski & yoga retreat naar de Franse Alpen (Claudia is naast yogadocente ook skidocente). Verder werkt ze samen met Retreat Yourself voor heerlijke retreats op exclusieve plekken en met FitBodyMind voor yoga weekenden en retreats in binnen- en buitenland.

Ze assisteert internationale docenten zoals Simon Park, Coral Brown en Nianna Bray bij workshops en teacher trainingen in binnen- en buitenland en organiseert voor hen workshops en trainingen.

Daarnaast geeft ze kinderyogalessen (op BSO en bij kinderdagverblijven), ouder-en-kind yogalessen, privélessen, staat ze regelmatig op de werkvloer bij bedrijven en deelt ze haar passie voor yoga op festivals. En als het mooi weer is, kun je haar op zondagochtend in Zandvoort aan Zee op het strand vinden bij Ajuma!

“Yoga is een fantastische reis, zonder einde! Het heeft me enorm veel gebracht en ik hoop jou daarmee kunnen inspireren! Ga je met me mee op reis?”

Liefs Claudia

“Laat je Stralen!” 

———————————-

Mijn dank gaat uit naar:

Jullie! De mensen die mijn lessen volgen! – Zonder jullie zou ik hier nu niet staan!

Mijn support troepen: Teveel mensen om op te noemen maar in het bijzonder Ruben Guillet (soul mate <3).

Shiva Rea & de prana vinyasa community– Prana Vinyasa™ Yoga
Special thanks to Simon Park, Coral Brown & Nianna Bray: thank you so much for all your support and trust in me!

Myrna van Kemenade – Yogadreams
Mijn allereerste yogales was bij Myrna in de studio. Dankzij haar vertrouwen en geloof in mij heb ik mij ontwikkeld, ook op persoonlijk vlak, tot de yogadocente en persoon die ik vandaag ben. We’ll keep shining our light Myrna!

Johan Noorloos en Marcel van de Vis-Heil – De Yogagarden
Bedankt Johan en Marcel voor het zetten van de basis. Iedere docent heeft een solide fundering nodig om op te kunnen bouwen :) .