Yolentha Ram (Vinyasa)

Yolentha maakte kennis met yoga tijdens haar studententijd in Amsterdam waar ze Sport, Management en Ondernemen studeerde. Sporten zat er bij Yolentha al vroeg in, als jonge meid èn Friezin schaatste ze fanatiek in Heerenveen waar ze ook lang schaatsles heeft gegeven.

Door zelf altijd fanatiek te sporten, ontstond er een fascinatie voor het menselijk lichaam en interesse voor een gezonde leefstijl en goede manier van bewegen welke past bij het lichaam. Dit alles vond ze in yoga. De verbinding tussen lichaam en geest fascineerde haar en bracht haar meer in verbinding met haar eigen natuur.

In 2015 volgde ze haar eerste yoga opleiding waarna ze startte met het geven van hatha yoga lessen bij diverse sportscholen. Nadat ze in aanraking kwam met vinyasa yoga en lessen volgde bij o.a. Claudia en Daphne werd ze geïnspireerd om in 2017/2018 de Glow Vinyasa Teacher Training te volgen. Ze blijft kennis opdoen door naar workshops en opleidingen te gaan en deelt de verkregen inspiratie met veel plezier in haar lessen.

Persoonlijke aandacht, techniek, nuchterheid en ook zeker een vleugje spiritualiteit en humor kun je verwachten in haar lessen. Met haar sterke persoonlijkheid geeft ze les vanuit haar kracht en vanuit het hart. Ze nodigt deelnemers uit om dicht bij zichzelf te blijven, grenzen te herkennen en te accepteren, te ademen en te genieten. Uit het hoofd, naar de adem, naar het hart.