Yolentha Ram | Vinyasa Yoga

Yolentha Ram is een yogadocente die verbinding brengt tussen de aardse en spirituele wereld in haar lessen. Ze nodigt je uit om af te zakken vanuit je hoofd naar je hart en een diepere verbinding te voelen met jouw lichaam, energie en spirit. Ze inspireert je met bijzondere thema’s en nodigt je uit om te verbinden met de elementen van de natuur en Prana (levensenergie).

Tijdens haar lessen besteedt ze aandacht aan pranayama (ademtechnieken) en vormen van meditatie voor een diepere ontspanning. Yolentha heeft een bijzonder oog voor de technische uitvoering in yogahoudingen en helpt je, middels hands-on assist, deze te verbeteren. Ze besteedt extra aandacht aan pols- en schouderklachten en biedt weinig handbalans aan vanwege haar persoonlijke polsblessure.

In 2015 volgde ze haar eerste yoga opleiding waarna ze startte met het geven van hatha yoga lessen bij diverse sportscholen. Nadat ze in aanraking kwam met vinyasa yoga en lessen volgde bij o.a. Claudia en Daphne werd ze geïnspireerd om in 2017/2018 de Glow Vinyasa Teacher Training te volgen. Ze blijft kennis opdoen door naar workshops en opleidingen te gaan en deelt de verkregen inspiratie met veel plezier in haar lessen.

Persoonlijke aandacht, techniek, nuchterheid, een vleugje spiritualiteit en humor kun je verwachten in haar lessen. Met haar sterke persoonlijkheid geeft ze les vanuit haar kracht en hart. Ze nodigt deelnemers uit om dicht bij zichzelf te blijven, grenzen te herkennen en te accepteren, te ademen en te genieten. Uit het hoofd, naar de adem, naar het hart.

Yolentha is naast yogadocent ook STOTT Pilates Docent, deze kennis deelt ze onder andere in haar Core Flow lessen. Naast het lesgeven, werkt Yolentha als energetisch werker en faciliteert ze workshops, ceremonies en retreats.

Bij Glow faciliteert Yolentha ook workshops en speciale events, houdt onze agenda in de gaten voor haar aanbod.

Meer over Yolentha?

Website: www.yolentharam.com

Instagram: www.instagram.com/yolentharam