Wies Brock (Vinyasa)

Ik ontdekte yoga in 2015 op aanraden van mijn moeder, toen ik door een erg stressvolle periode ging. Hoewel ik dacht dat yoga saai zou zijn en niets voor mij, gaf ik het toch een kans. Mijn vooroordeel bleek grote onzin! Ik wist niet dat yoga zo dynamisch kon zijn en voelde als dansen in connectie met mijn adem. Na een tijdje merkte ik ook hoe yoga hielp om meer ruimte in mijn hoofd te creëren en meer in contact te komen met mijn gevoelens. Yoga leek wel magie en ik wilde er alles over leren! 

Mijn eerste teacher training in Vinyasa yoga heb ik in 2017 afgerond bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam met Johan Noorloos. In 2019 vervolgde ik mijn reis met de advanced teacher training bij Glow Yogastudio in Haarlem met Claudia en Daphne. Verder ben ik tijdens een online teacher module geïnspireerd geraakt door Julee Yew-Crijns.

Met mijn lessen hoop ik het magische effect van yoga te delen: meer verbondenheid voelen en meer ruimte creëren in zowel het lichaam als de geest.