Ons lesaanbod

Het is onze missie om jou te laten stralen!
In het woord ‘Glow’ zie je twee woorden terug: ‘flow’ en ‘let go’. Deze twee pijlers zie je ook terug in ons lesrooster. Sommige dagen wil je meer energiek bezig zijn en andere dagen is er rust nodig. Wanneer je een goede balans tussen beide in je leven hebt, dan straal je!


Boek hier je les

..en get ready to Glow!


Vinyasa yoga

Onze vinyasa flow yogalessen zijn opgebouwd uit 4 ‘niveaus’, van meer ontspannend tot zeer dynamisch.

Relax flow

Beginners & all levels


In deze zachte, vloeiende yogales staat ontspanning centraal. We bewegen in een rustig tempo door de diverse houdingen heen om een harmonie te creëren tussen lichaam en geest.

Laat je meevoeren door het meditatieve ritme, laat de stress van de dag achter je en breng je lichaam en geest naar een diepe ontspanning. Een cadeautje voor jezelf!

Basic flow

Beginners & all levels


In deze yogales wordt aandacht besteed aan de basisprincipes van yoga. De ademhaling, techniek van de houdingen en de vloeiende overgang tussen de houdingen staat centraal.

De houdingen volgen elkaar in een rustig ritmisch tempo op. Inspanning waarna ontspanning volgt!

Vinyasa flow

All levels & Intermediate


Onze flow (all levels) les is een dynamische vinyasa yoga les. In de les wordt gebruik gemaakt van krama’s, verschillende niveaus binnen een houding, waardoor iedereen op zijn/haar eigen niveau verdieping kan vinden.

Er is ruimte om jezelf uit te dagen, je fysieke en soms ook mentale grenzen op te zoeken waarbij respect voor jezelf en lichaam altijd het uitgangspunt is.


Strong flow

Intermediate & Advanced


In deze creatieve dynamische vinyasa yoga les bewegen we in een ritmisch tempo door de asanas heen.

Door de verschillende thema’s die aan bod komen en de krama’s duiken we dieper in de houdingen en het energetische effect daarvan.Yin Yoga

De lessen die meer gericht zijn op zowel fysieke als mentale ontspanning vallen onder de Yin lessen. We bieden drie variaties aan.

Yin & Yang

Beginners & all levels


In de Yin & Yang les combineren we inspanning & ontspanning om meer balans te creëren.
Yang staat voor onder meer kracht, dynamisch en warmte. Yin is verstillend, introvert en ontspannend. Met Yang laten we de energie stromen door de spieren te bewegen.
Yin yoga richt zich op het dieperliggende weefsel: botten, banden, pezen, gewrichten en het bindweefsel dat wordt gerekt door een houding langer aan te houden.
De combinatie van Yin & Yang Yoga geeft je de mogelijkheid goed naar je lichaam te luisteren, in stilte en in beweging.
Zo ontstaat een mooie en energierijke balans tussen lichaam en geest.
Flow, let go en GLOW!

Yin Yoga

Beginners & all levels


Bij Yin Yoga doen we 3 tot 6 minuten durende grondposes waarbij de spieren ontspannen blijven. Hiermee werken we aan meer bewegelijkheid in het bindweefsel (ook wel fascie genoemd), de gewrichten, pezen, banden en stimuleren we de doorstroming van meridianen en organen.
Doordat je de Yin Yoga poses langer vasthoudt, krijg je de tijd om naar binnen te keren. Vaak is dit de uitdaging, omdat je hoofd dan geneigd is om te gaan denken.
Tijdens de Yin houdingen oefen je om uit je hoofd terug in je lijf te gaan en te observeren wat er van binnen gebeurt. Waar we in het dagelijks leven juist meer yang georiënteerd bezig zijn, herstellen we door yin yoga het natuurlijke balans in het lichaam.
Door Yin Yoga, meditatie en visualisatie word je bewust van de vier belangrijke onderdelen van je lichaam. Het emotionele, het mentale, het fysieke en het energielichaam. Deze lichamen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en maken wie jij bent.  Zo vergroot je je zelfkennis, versterk je je intuïtie, leer je luisteren naar je lichaam en kom je in je kracht!

Restorative Yoga

Beginners & all levels


Restorative yoga is de ultieme ontspanning voor je lichaam en geest. Het grote verschil is dat we tijdens de Restorative lessen maximale ontspanning opzoeken, terwijl we in Yin yoga ook werken met fysieke weerstand door, bijvoorbeeld, rek in een houding op te zoeken.

In een restorative yogales is het doel om volledig te ontspannen met behulp van veel ondersteuning door bolsters, kussens, dekens en blokken. Zo laat je de spanning in je lichaam volledig los. Ultieme ontspanning, en daarmee herstel, is het resultaat. Wanneer we ontspannen en rusten, bereiken we namelijk ons parasympathisch zenuwstelsel, dat het zelfherstellend vermogen van ons lichaam activeert.

Restorative yoga is, in een notendop, een cadeautje voor jezelf.


Andere lesstijlen

Glow Mama | Zwangerschapsyoga

Vanaf week 12 tot en met bevalling!

Zwangerschapsyoga is een fijne manier om in beweging te blijven tijdens je zwangerschap. Het helpt je om in balans te blijven tijdens deze bijzondere periode en bewust stil te staan bij het wonderlijke proces van nieuw leven in je buik.
De yogahoudingen zijn aangepast aan je zwangerschap: er wordt rekening gehouden met je groeiende buik en alle andere fysieke en mentale veranderingen.

Glow Mama Programma

Workshops & andere lessen

Glow heeft een uitgebreid Glow Mama programma met ook voorbereiding op de bevalling ‘Mama & Partner’ workshops en postpartum ‘Mama & Baby’ lessen.

Bekijk hier ons hele Glow Mama zwangerschapsyoga programma en lees ervaringen.