Daphne Koken (Prana Vinyasa™)

Daphne is een ervaren yogadocente die haar passie graag met anderen deelt. Ze is onderdeel van de 200u en 300u Vinyasa Yoga Teacher Training van De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam.
Daphne begon jaren geleden met het beoefenen van yoga en reist de wereld rond om haar kennis en teacher skills verder te ontwikkelen.
Ze heeft zich laten inspireren door verschillende yoga stijlen en leraren als David Swenson, Cathy Cooper, Teresa Caldas, Mark Holzman en Paul Grilley en studeert nu met Shiva Rea uit Los Angeles.
“Vinyasa yoga heeft voor mij alles te maken met vrijheid”, zegt Daphne. “Recentelijk rondde ik mijn Prana vinyasa™ certificering af bij Shiva Rea. Prana vinyasa™ yoga is een geïntegreerde, transformatieve practice.
Door te bewegen op het ritme van je ademhaling, heel bewust en geconcentreerd, ervaar je een krachtige flow waarin ruimte ontstaat voor energie (Prana) om vrij te stromen.”
Ze organiseert ‘Energetic Vinyasa Yoga’ workshops en masterclasses in binnen- en buitenland. Daarnaast assisteert ze senior Prana Vinyasa™ leraren tijdens trainingen en workshops.
Transform your yoga practice and awaken to the pulse of your life energy!
daphne IIDaphne Koken