Janneke van der Wouw (Vinyasa)

Na mijn eerste yogales in 2008 wist ik het… dit gaat mijn leven veranderen! Als ondernemer, marketing manager in de corporate wereld en alleenstaande mama weet ik als geen ander hoe het is om onze diverse rollen te combineren in de veeleisende wereld om ons heen. Ik geloof dat we continue op zoek zijn naar de balans van geven en nemen, van aantrekken en loslaten, inspanning en ontspanning. Dit deel ik graag in mijn practices met jou!

Ik heb de Heart Healing Methode ontwikkeld, waarmee je werkt aan een positieve body-, heart- en mindset. Trots op jezelf zijn en leven vanuit wat je wil, in plaats van wat je ‘moet’. Want ik geloof dat als jij opgeladen bent, jij je stralende zelf bent, je jouw talenten helemaal kunt GEVEN. En holy sh*t wat wordt de wereld mooi als we dat allemaal een beetje meer doen! 

Voor mij gaat de yoga practice over thuiskomen bij jezelf, het ontdekken van je gedachten, lichaam en spirit.

De ultieme tool van zelfliefde en reflectie. In mijn speelse practices die ik sinds 2012 geef, daag ik je uit en hoop ik dat je geniet!