Marjon Parmentier (Yin Yoga)

Mijn naam is Marjon Parmentier en yoga is de leidraad in mijn leven! In de zomer woon ik in een klein huisje aan het strand. Ik houd erg van de zee en ‘beach life’.

Yoga is voor mij continu bewustwording op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel vlak. In al die jaren heb ik gezien dat wat de reden ook is dat mensen yoga beoefenen, het ze altijd verrijkt.

Toen ik in 2009 met yoga startte voelde ik me meteen thuis. Ondanks dat het fysiek toen niet goed met me ging en ik veel houdingen niet kon vanwege mijn fysieke gesteldheid (vorm van reuma en een tijd bedlegerig geweest), voelde het zo goed! Spelenderwijs leerde ik mezelf fysiek en mentaal steeds beter kennen.

Ik weet hoe het is om te leven met fysieke klachten en veel dagelijkse activiteiten niet (of aangepast) te kunnen doen. Yoga heeft mij krachtiger en flexibeler gemaakt, zowel fysiek als mentaal, en bewustwording gecreëerd. Daarbij heeft het mij verdieping (op spiritueel vlak) gebracht en meer verbinding met mezelf, en daardoor ook met anderen en de wereld om mij heen.

Sinds ik de Raja Yoga Teacher opleiding volgde, werd yoga en het 8-voudig pad van Patanjali een leidraad in mijn leven. Eigenlijk zijn de houdingen asana’s (houdingen) ‘slechts’ een onderdeel van het yogapad.

In mijn Yin lessen wil ik je uitnodigen bewustwording te creëren, op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Wat voel je en ervaar je in een houding. Waar voel je je adem. De tijd nemen om heel bewust en aandachtig zijn, verstilling. En dat je mag verzachten, dat je jezelf mag accepteren zoals je bent. Ik hoop dat je jezelf leert kennen op de mat, en dat je dit kunt meenemen als je weer de mat afstapt!

Namaste, Marjon

2020/2021 – Yoga Therapy (Module Depression, Module Anxiety and Stress)

2019 – Yin2 advanced teacher training 70hrs CERTIFIED

2017 – Yin Yang teacher training 50hrs CERTIFIED

2015 – Yin Yoga teacher training 200hrs CERTIFIED

2015 – Wim Hoff ,The Iceman, training (ademhalingstechnieken en koudetraining)

2014 – Art of Living 10 daagse stiltecursus/retraite Navaratri ashram DL

2014 – Art of Living course II – Art of Silence

2013 – 2016 Raja Yoga opleiding

2012 – Yogal level II – in ashram Duitsland

2012 – Reconnective Healing training en The Reconnection (Dr Eric Pearl)

2010 – Art of Living – Yoga level I

2010 – Art of Living course I – Art of Breathing (ademhalingstechnieken)

Meer info over Marjon op: www.yogaworkz.nl