Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check hieronder of je het antwoord kunt vinden. Staat jouw vraag er niet tussen? Mail ons gerust (info@glowyogastudio.nl) en je ontvangt uiterlijk binnen drie werkdagen antwoord van ons!

 • Hoe kan ik een les reserveren?
  Je kunt je les reserveren via onze website of via de Glow Yogastudio app. We werken met een online boekingssysteem genaamd BSPORT. Hiermee kun je je online aanmelden voor een (proef)les. Je dient hiervoor eenmalig een account (naam, e-mail en wachtwoord) aan te maken waarna je vervolgens de desbetreffende les kunt kopen en reserveren.

 • De app doet het niet. Wat moet ik doen?
  De app wordt soms ge-update. Hierdoor kan de app even niet goed meer werken. Lees hier de instructies en volg alle stappen: https://glowyogastudio.nl/bsport-app-ge-update/. Dan werkt de app weer en kun je reserveren voor de lessen. Of boek je les via de website. Mocht je problemen blijven ervaren, mail ons dan gerust info@glowyogastudio.nl dan helpen we je graag.

 • Ik wil graag mijn les annuleren. Hoe kan ik dit doen?
  Je kunt je les annuleren via de Glow Yogastudio app. Ga naar ‘Mijn reserveringen’. Klik op desbetreffende les en klik op ‘Afmelden’ en ‘Bevestigen’. Dit dient minimaal 2 uur voor aanvang van de les gedaan te worden.

 • Ik heb geen link ontvangen voor de online les. Waar vind ik deze?
  Zodra je jouw online les hebt gereserveerd, zie je de zoom link in je account staan. Ook ontvang je ongeveer 15 minuten voor aanvang van de les een e-mail met daarin de Zoom link. Mocht je de email niet ontvangen, log dan via de app in op jouw account en dan zie je de link terug onder je gereserveerde les.
 • Kan ik een online les terugkijken op een later moment?
  De lessen worden helaas niet opgenomen vanwege privacy redenen. Met jouw abonnement heb je wel 24/7 toegang tot onze videotheek waarin bijna 300 lessen staan die eerder zijn opgenomen.
 • Waar kan ik de opgenomen lessen terugvinden?
  Op onze website kun je inloggen op onze Glow on demand videotheek waar je 24/7 toegang hebt tot bijna 300 lessen!

 • Hoe sluit ik een abonnement af bij Glow?
  Wat leuk dat je lid wilt worden bij ons! Je kunt je na een proefles direct bij de balie in de studio inschrijven en je krijgt van ons 12,50 inschrijfkosten cadeau. Wil je op een later / ander moment inschrijven dan kan dat ook online via de website of app.
 • Hoe kan ik mijn abonnement stopzetten?
  Je kunt je abonnement maandelijks opzeggen door ons een email te sturen info@glowyogastudio.nl. We verwerken je opzegging per de eerstvolgende factuurdatum met inachtneming van drie werkdagen verwerkingstijd.
 • Hoe kan ik mijn abonnement tijdelijk stopzetten?
  Je kunt je abonnement tijdelijk stopzetten (vakantie of blessure). Je kan dit 1x per jaar zonder kosten doen door de aanvraag te sturen naar: info@glowyogastudio.nl. Indien je vaker je abonnement wilt pauzeren, betaal je 12,50 administratiekosten.
  .
 • Hoe betaal ik mijn abonnement bij Glow?
  Als je kiest voor een maandabonnement dan betaal je dit via automatische incasso. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Als je je direct inschrijft na een proefles, dan krijg je de inschrijfkosten van 12,50 euro van ons cadeau.
  Kies je voor een jaarabonnement dan betaal je dit in 1 keer via ideal of je kunt dit pinnen in de studio. Er worden geen inschrijfkosten in rekening gebracht bij het afsluiten van een jaarabonnement.

 • Waar vind ik mijn facturen?
  Als je inlogt in jouw BSPORT-omgeving (website of app), dan vind je jouw facturen bij ‘Mijn facturen’.
 • Ik heb een factuur nodig voor de zwangerschapsyogalessen en mijn zorgverzekering.
  Stuur een e-mail naar info@glowyogastudio.nl. Dan ontvang je een aangepaste factuur met de juiste codes die je kunt indienen bij jouw zorgverzekering.

 • Wat moet ik naar de yogales meenemen?
  Bij Glow zijn alle materialen aanwezig (matten, bolsters, kussentjes, dekentjes en blokken) maar voel je vooral vrij om je eigen spullen mee te nemen. Thee en water staat voor je klaar :).
 • Wat voor kleding moet ik aantrekken?
  Voor yoga is het fijn om een flexibele (sport)broek aan te trekken en comfortabele bovenkleding. Een lekker vest en/ofdikke sokken is altijd een goed idee zodat je lekker kunt ontspannen aan het einde van de les. Mocht je veel transpireren, neem dan een handdoek mee.

 • Hebben jullie ook een strippenkaart?
  We hebben alleen een strippenkaart (5- of 10-strippenkaart) voor de Glow Mama zwangerschapsyoga. Dus niet voor de reguliere yoga.

 • Ik ben mijn yogamat vergeten. Waar vind ik de gevonden voorwerpen?
  De gevonden voorwerpen liggen in de twee witte ladekastjes in de kleedkamer. Waardevolle spullen (horloges, bril o.i.d.) liggen bij de balie.