Vacature Karma Yogi

Wat leuk dat je interesse hebt om ons te helpen stralen! Wij hopen dat je enthousiast wordt en we je binnenkort als karma yogi mogen toevoegen aan ons team!

Wat is een karma Yogi eigenlijk?

karma yoga is een tak van yoga die voortkomt uit oude hindoeïstische filosofie en wordt beschreven in de Bhagavad Gita. Het richt zich op het verrichten van taken zonder gehechtheid aan de resultaten. Het idee is om actie te ondernemen vanuit een staat van onbaatzuchtigheid en dienstbaarheid, zonder verlangen naar persoonlijke winst of erkenning.

In een yogastudio kan een karma yogi betrokken zijn bij taken zoals het schoonmaken van de studio of administratieve taken. Karma Yoga is een pad van zelfopoffering en toewijding aan anderen, waarbij de overtuiging leeft dat het loslaten van persoonlijke verlangens leidt tot diepere spirituele vervulling. Door het omarmen van deze filosofie, streven onze Karma Yogis naar innerlijke groei en dragen ze bij aan een sfeer van liefde en ondersteuning binnen onze yogagemeenschap.


Wat bieden wij jou?

  • Een Glow onbeperkt abonnement t.w.v. 60 euro zodat je altijd lessen bij ons kunt volgen!
  • Gratis toegang tot workshops (indien plek)
  • Korting op trainingen/cursussen.
  • Een heleboel liefde & dankbaarheid 🙂

Ja, ik wil graag Glow helpen stralen!

Interesse? Stuur een email naar onze studio manager Ash via info@glowyogastudio.nl met jouw beschikbaarheid, foto en wat leuke info over jou! We kijken uit naar je komst!

Hosting

Wij zoeken hosts voor diverse dagdelen.

Jouw werkzaamheden

Als host ben jij het visitekaartje van de studio! Je begroet de klanten bij binnenkomst en zorgt voor een warm welkom door de studio gezellig te maken voordat de mensen komen.

Je werkt met ons software systeem Bsport waar je klanten in kunt aanmelden en je eventuele verkopen in verwerkt. Hiervoor wordt je uiteraard goed ingewerkt door onze studio manager.

Zie jij jezelf in deze omschrijving?

Je vindt het fijn om een ruimte gezellig te maken en opgeruimd te houden. Je vindt het leuk om mensen te begroeten en te helpen en maakt graag een praatje met klanten! Je werkt met zorg en blijft rustig ook als het soms vlak voor een les wat druk kan zijn. Met rust, aandacht en vriendelijkheid kun jij elke situatie aan!

Je bent 1 vast dagdeel per week beschikbaar (4u per shift).

Schoonmaak Yogi

Wij zoeken schoonmaakhulp voor diverse dagdelen.

Jouw werkzaamheden

Als hulp schoonmaak zorg je ervoor dat de studio en de ruimtes goed worden georganiseerd en schoongemaakt.

Je stofzuigt / dweilt de ruimtes, maakt het sanitair schoon, je organiseert de kasten met alle benodigdheden en zet alle spulletjes weer netjes op zijn plek.

Zie jij jezelf in deze omschrijving?

Je wordt blij van schoonmaken en een ruimte mooi maken. Je heb een oog voor detail en kijkt nauwkeurig rond wat er gedaan kan worden.

Je bent 1 vast dagdeel per week beschikbaar (2u per shift).