Glow Mama en Baby Yoga | 5-weekse cursus met Martine

Vijf wekelijkse lessen voor na je bevalling voor jou én je kindje

Glow Mama en Baby Yoga is speciaal voor vrouwen die net een kindje hebben gekregen. Opeens is je leven anders. In de periode die achter je ligt, is er een hoop veranderd. Zowel lichamelijk als geestelijk. De Glow Mama & Baby lessen helpen bij het vinden van een nieuwe balans en ondersteunen lichamelijk herstel.

In de lessen besteden we aandacht aan het versterken van de bekkenbodem, buik, onderrug en benen. Daarnaast doen we oefeningen die de schouders, bovenrug en nek ontspannen en soepeler maken. Dit gebied wordt door het vele tillen en dragen van je kindje, maar ook door het voeden van je kindje, zwaar belast waardoor het stijf kan aanvoelen.

Je kindje ligt tijdens de les gezellig bij jou op je mat en kan meekijken, slapen of meedoen terwijl jij dichtbij hem/haar bent. Voel je vrij om tijdens de les je kindje te voeden of te troosten. Alles mag, niets hoeft!

In de cursus beoefenen we ook Baby Voetreflexologie. Gebaseerd op het boek en lessen bij Floor Tuinstra: ‘Masseer de kwaaltjes van je kindje in 1 minuut weg’. Baby’s ondervinden al snel resultaat van de reflexologie en gaan beter slapen, hebben minder tot geen krampjes, zitten lekkerder in hun vel en produceren weer volle luiers!

Ook bereiden deze lessen je goed voor op de reguliere yogalessen.


Details
Dag & tijd: Maandag en/of dinsdag | 10:45 – 12:00
Docent: Martine Bruin
Prijs: 99 euro voor 5 lessen

Startdata & Aanmelden:
Je kunt je aanmelden voor de gewenste startdatum via de link hieronder:
– dinsdag 13 Mei 2024 (M.u.v 20 mei | Pinksteren)
– maandag 24 juni 2024

Overige info:
– Lessen kunnen helaas niet los worden geboekt.
– Voor kindjes vanaf 4 weken tot 6 maanden.
– Maximaal 14 plekken.

Handig om mee te nemen
Verschoonmatje/kleedje, dekentje of wrapper voor je kindje, luiers, speentje, voeding, speeltje en schone kleding voor je kindje.