Riki Smits (Yin & Restorative)

Toen ik in 2006 verhuisde van het oosten van het land naar Amsterdam werd yoga een steeds belangrijker onderdeel in mijn leven. In mijn drukke sociale- en werken in bedrijfsleven bracht het me steeds de rust en ontspanning waarnaar ik op zoek was.

Totdat in 2014 het roer omging en ik verschillende trainingen en opleidingen volgde. Hierin leerde en merkte ik hoe belangrijk het is om ook in je dagelijkse leven op deze manier goed voor je lichaam te zorgen. Yoga is enorm ondersteunend daarbij en inmiddels is het veel meer een lifestyle geworden, dan alleen de fysieke houdingen in een yogales.

Sinds 2014 geef ik dan ook in diverse yogastijlen les, zoals Yin, Restorative, Gentle Vinyasa (slow)flow. Graag combineer en maak ik intuïtief gebruik van deze stijlen afhankelijk van de groep, setting en tijdstip. Naast het lesgeven op yoga- en sportscholen, mag ik ook bij bedrijven, in prive-sessies en op retreats yogalessen verzorgen. Daarnaast ben ik als mentor verbonden aan de Yin & Vinyasa Yoga Teacher Trainingen van De Nieuwe Yogaschool. In mijn yogalessen neem ik je graag mee op reis in je lichaam, met aandacht – om de connectie te (her)vinden en te voelen – wat je lichaam je te vertellen heeft.

“If you listen when your body is whispering, you don’t have to hear it scream.”