Bianca Coorengel

Dol op zelfontwikkeling en expert in rust

Hi! Ik ben Bianca, 41 jaar, moeder van Lotte, geliefde van Bart. Ik hou van eigen tijd, het diep duiken in mezelf, het genieten in rust. En ook hou ik van dansen, met het leven, de natuur en de mensen. Ik hou niet van koetjes en kalfjes, wel in de wijde, niet in een gesprek om te voeren. Want echt contact is tekenend voor mij. Het hart tot hart verbinden. Diepgaande relaties. Jou zien, voorbij het tastbare zien. Leven vanuit het zelf-zien en geworteld in een diepe innerlijke rust en tevredenheid. 

Met passie bewandel ik al jaren het pad richting die plek in mijzelf, waar ik bewust kan ZIJN en vanuit waar ik geïnspireerd leef. Daar waar ik nu thuisgekomen ben. Want zo peaceful is het ook voor mij niet altijd geweest, het is het pad van mijn ziel dat ik aangreep en waar ik nog steeds in volle overgave in mee beweeg. 

Als je je thuis voelt in jezelf en je lijf, kan je thuis in de wereld zijn.

Tijdens mijn opgroeien begreep ik de wereld niet altijd, het voelde alsof ik er niet helemaal kon zijn. Al vroeg in mijn leven kwam ik in aanraking met de dood binnen mijn gezin en ik begon me naar de veronderstelde verwachtingen van anderen te bewegen, alles voor de goede lieve vrede, emoties overnemen. Ik ging binnen de gebaande kaders varen en veronderstelde dat mijn hogere afstemming en de beelden die ik zag iets geks en verzonnen waren. Ik bewoog meer en meer weg van mezelf. 

Tot ik niet meer kon. Op, leeg, de bodem van de put gezien. Verschillende situaties, relaties, teachers en reizen werden me gegeven om mijn weg terug te vinden. Ik leerde om weer naar mijn lichaam te luisteren en dat mijn intuïtieve gaven ook daadwerkelijk dienend waren om me volledig op aarde te kunnen begeven. Zo is er een diepe innerlijke rust ontstaan, verzachting en vertrouwen om vanuit mijn intuïtie mee te bewegen op de stroom van het leven, waarin elke ervaring voorbij mag komen. Vanuit deze toestemming vielen perfectie, controle en het voldoen aan verwachtingen weg en ontstond een basis van enthousiasme en magische potentie. Een basis verankerd in de bekrachtiging van mijn lichaam en ziel, waar ik op elk moment opnieuw zacht landen kan. Waar ik thuisgekomen ben.

Mijn eigen pad blijft mijn belangrijkste teacher, maar gaandeweg hebben een aantal pareltjes dit pad van zelfverwezenlijking dieper belicht, zoals de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling, Energetisch Lichaamswerk, Yin Yoga – Anatomie & Chakra teacher training, Yin Yoga – Meditatie, Post-HBO Coachopleiding, Rigpa Energetic Healing & Reiki Usui opleiding en iRest Yoga Nidra. 

Ik voel me dankbaar voor de reis die ik mag maken om hier in het NU te zijn. In vreugde in het leven te staan, in verbinding met zowel mijn innerlijke aardse rust als mijn hogere bestaan. Vol verwondering leer ik nog iedere dag. Nieuwsgierig naar de diepere ontdekking die wacht. En dit is precies waarin ik jou ook in liefde begeleid. Om de verbinding te maken. Om helemaal in alles jezelf te zijn. Om te ontdekken in jezelf, je spirituele ervaren en het leven op aarde. Om thuis te komen in je basis van innerlijke rust. 

Love to guide you Home!

Lief en tot ZIJNs, Bianca