Claudia van der Tier (Prana Vinyasa™)

“Op het moment dat ik voor de eerste keer op een yogamat stond, wist ik het! Dit is mijn passie!”

Claudia, eigenaresse van Glow Yogastudio staat bekend om haar vloeiende, creatieve en enthousiaste lessen waarin het creëren van harmonie tussen lichaam en geest centraal staat.
“Mensen samenbrengen, vrolijkheid en enthousiasme verspreiden en een lach toveren op je gezicht! Dat is mijn missie! Ik geloof dat we door yoga, beweging, bewustwording en plezier ons leven wat lichter en vrolijker kunnen maken en ons kunnen openstellen voor alles wat het leven ons te bieden heeft!”

Na 7 jaar les te hebben gegeven op verschillende plekken in binnen- en buitenland, werd het in 2015 tijd voor een volgende stap. Een ‘leap of faith’, een sprong in het diepe. Pop-up Yoga Haarlem, bloeide op in maart 2015, en groeide in maart 2016 uit in Glow Yogastudio, gevestigd in centrum Haarlem.

“Mijn droom, een plek creëren waar mensen kunnen samenkomen, is uitgekomen! Ongelooflijk trots en dankbaar voor de enorme support en steun die ik heb mogen ontvangen, deel ik hier, samen met de rest van het team, onze passie voor yoga en beweging”.

Claudia traint sinds 2010 met Shiva Rea en Simon Park en is Prana Vinyasa docente. Een stijl, die past bij haar persoonlijkheid. Creatief, spontaan, levendig en vol met enthousiasme. “Ik kijk naar de energie van de dag, de energie van de groep. Daardoor is iedere les anders, iedere les een nieuwe reis.” Jaarlijks volgt en assisteert ze Simon’s teacher trainingen in binnen- en buitenland.

Naast yogadocent is Claudia ook skilerares. In de winter kun je met haar op een fantastisch ski & yoga retreat naar de Franse Alpen dat ze samen met haar partner, tevens skileraar, organiseert. Verder werkt ze samen met Retreat Yourself voor heerlijke retreats op exclusieve plekken in binnen- en buitenland.

“Yoga is een fantastische reis, zonder einde! Het heeft me enorm veel gebracht en ik hoop jou daarmee te kunnen inspireren! Ga je met me mee op reis?”

Liefs Claudia

“Laat je Stralen!” 

Mijn dank gaat uit naar:

Jullie! De mensen die mijn lessen volgen! – Zonder jullie zou ik hier nu niet staan!

Mijn support troepen: Teveel mensen om op te noemen maar in het bijzonder Ruben Guillet (soul mate <3).

Shiva Rea & de prana vinyasa community– Prana Vinyasa™ Yoga
Special thanks to Simon Park, Coral Brown & Nianna Bray: thank you so much for all your support and trust in me!

Myrna van Kemenade – Yogadreams
Mijn allereerste yogales was bij Myrna in de studio. Dankzij haar vertrouwen en geloof in mij heb ik mij ontwikkeld, ook op persoonlijk vlak, tot de yogadocente en persoon die ik vandaag ben. We’ll keep shining our light Myrna!