Privéles yoga bij Glow

1 op 1. Zo werd yoga ‘vroeger’ doorgegeven. De les werd volledig aangepast aan de leerling om zo het maximale te kunnen bereiken in het proces.

Tegenwoordig beoefenen we yoga veelal in een groep. En daar komen ook voordelen bij kijken. Het samen met elkaar bewegen bijvoorbeeld creëert ook een bijzondere energie.

Maar als je echt aan iets specifieks wilt werken dan is er niets zo efficiënt als een privéles. De gehele les wordt volledig aangepast aan jouw behoeftes.

Een paar voordelen op een rijtje

🌟GERICHT WERKEN AAN EEN DOEL
Wil je aan iets specifieks werken, dan kan dat!
Of het nu een specifieke houding is, je meer verdieping zoekt qua meditatie of simpelweg meer flexibiliteit wilt in je hamstrings. Alles is mogelijk!

🌟ASSISTS
De docent heeft alle tijd en ruimte om persoonlijke assists/begeleiding te geven zodat je nog beter leert voelen wat de functie is van de asana.

🌟SNELLERE PROGRESSIE
Doordat iedere les speciaal op maat voor jou wordt gemaakt en wordt afgestemd op waar jij bent in je proces, zie je sneller progressie. Het is makkelijker om te identificeren waar je aan kunt werken en waar je tegenaan loopt.

🌟VOLG LES WANNEER HET JOU UITKOMT
Is jouw favoriete les op een tijdstip dat eigenlijk niet uitkomt? Geen gehaast, geen geplan. Boek jouw privéles wanneer het jou past.

🌟RUIMTE VOOR JOU
Zit je in een lastig proces? Burn-out?Last van een blessure? In een privéles is er alle ruimte voor jouw ervaring en jouw proces. Er is ruimte om je gevoel er te laten zijn. Je hoeft geen rekening te houden met een groep waardoor het makkelijker kan zijn om je te verbinden met je gevoel en je emoties de vrije loop te laten. Veiligheid en vertrouwelijkheid staan centraal.

🌟RUIMTE OM VRAGEN TE STELLEN
Heb je vragen? Wil je meer verduidelijking wanneer je in een houding/asana staat? Tijdens een privéles kun je gewoon vragen wat je wilt weten! Je versnelt je leerproces en het is ook nog eens hartstikke leuk om interactief met je docent bezig te zijn.

Interesse? Wij staan met veel plezier voor je klaar. Vul hiernaast het formulier in met jouw wensen en dan nemen wij uiterlijk binnen 3 dagen contact met je op!

Groepsaanvraag | Bedrijfsyoga

Organiseer jij een uitje (vrijgezellenfeestje, babyshower, bedrijfsuitje, teambijeenkomst?) en zoek je een leuke activiteit? Of zoek je een yogadocent op locatie?

Wij staan voor je klaar om jouw event een sportieve en ontspannen insteek te geven! Laat ons je wensen weten via onderstaand formulier en dan hoor je snel van ons.

Investering Glow Privéles*
– Een privéles van 75 min kost 85 euro
– Een 5x Glow Prive kaart kost 400 euro.
Prijzen gelden voor maximaal twee personen per les.
Prijzen voor groepen zijn op aanvraag.

*Op verzoek kunnen we ook een priveles bij jou thuis organiseren.


Neem via onderstaand formulier contact met ons op!