Vacature Studio Manager 32-36u p/wk

Wij zijn per direct op zoek naar een stralende Studio Manager!

Als studio manager van Glow ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de studio. Je bent de verbindende factor tussen onze leden, karma yogi’s en docenten. Dit maakt jou het stralende middelpunt van de studio!

Heb je affiniteit met yoga en houd je ervan je handen uit de mouwen te steken? Kun je goed multi-tasken en lijkt het je leuk om in de binnenstad van Haarlem te werken? Dan ben jij wellicht de duizendpoot die we zoeken.

We zijn op zoek naar een Studio Manager voor 32u tot 36u per week (flexibel in te delen), startdatum bij voorkeur per direct.

Jouw werkzaamheden

🌟Rooster & Team coördinatie
Laat de lessen en het Glow team stralen door zorgvuldig het rooster te coördineren. Je regelt de inval van de docenten (momenteel 16 mensen) en de karma yogi’s (schoonmaak en hosting, momenteel 15 mensen). Daar waar nodig kun je inspringen.

🌟Facilitair beheer
Houd onze studio in topconditie. Zorg voor een schone, gastvrije omgeving waarin onze community kan stralen.

🌟Evenementenorganisatie
Laat onze events stralen! Je plant en coördineert samen met de studio-eigenaar workshops en trainingen en draagt de zorg rondom de events.

🌟 Websitebeheer
Je update en past de website aan met de nieuwste events. Enige ervaring met WordPress en SEO is een pré (geen must).  

🌟Financieel beheer
Wij werken met het boekingssysteem BSPORT. Je maakt rapportages om onze financiën een stralende touch te geven en onze sales een boost te geven. Ervaring hiermee is een pré, maar zeker geen must.

Aanvullende mogelijke werkzaamheden
(pré, geen must)

🌟 Marketing en promotie
Geef onze studio een stralende uitstraling. Ontwikkel marketingstrategieën om Glow te promoten en onze “Laat je stralen” slogan te verspreiden.

🌟 Website & Social Media beheer

Geef onze online aanwezigheid een stralende touch. Beheer onze social media kanalen en de website, zorg voor actuele informatie en implementeer stralende online initiatieven om de studio te laten groeien.

🌟 Grafisch design

Creëer visuele magie voor Glow. Ontwerp stralend promotiemateriaal, social media-content en andere grafische elementen.

Herken jij jezelf hierin?

We zijn op zoek naar een stralend persoon die rust en vertrouwen uitstraalt. Iemand die van nature houdt van mensen, en mensen weet te verbinden. Je weet de rust te bewaren ook onder soms drukke of hectische omstandigheden. Je kan goed prioriteiten stellen en hebt goede communicatieskills. Met aandacht en enthousiasme voer je jouw werk uit.

Bij voorkeur heb je een aantal jaren ervaring als projectmanager of een andersoortige leidinggevende functie. Een marketingachtergrond zou helemaal geweldig zijn.

Je werkt nauw samen met Claudia, de eigenaresse van de studio en met Marjon die de klantenservice coördineert. Samen komen we bij elkaar om de gang van zaken te bespreken. Verder kun je goed zelfstandig werken.

Je bent woonachtig in Haarlem en zeer flexibel inzetbaar en bereikbaar. Onze studio is 7 dagen per week open van ’s ochtends vroeg tot avonds laat (geen 9-5!). Een avondshift of weekendshift draaien of last minute inspringen, is voor jou geen probleem. Verder spreek en schrijf je vloeiend Nederlands en Engels.

Wat bieden wij jou?

Je ontvangt een marktconform salaris gebaseerd op ervaring en exacte werkzaamheden en uren (32-36u p/wk).

In eerste instantie ontvang je een tijdelijk contract met uiteraard de mogelijkheid om toe te werken naar een vast contract.

Daarnaast ontvang je een telefoon van de zaak, een gratis abonnement en mag je deelnemen aan al onze workshops en trainingen.

Je werktijden zijn flexibel in te plannen (waaronder avonden en het weekend), en is een combinatie van bij de studio en aantal uren thuiswerken.

Wij geven de voorkeur aan iemand die per direct (deels) zou kunnen starten.

Ik wil solliciteren!

Voel jij een ‘ja’ als je dit leest? Dan horen wij heel graag meer van jou!

Stuur je sollicitatie (motivatiebrief & CV) uiterlijk 14 januari 2023 naar: claudia@glowyogastudio.nl.

Wij kijken uit naar je komst!