GLOW Coaching | Esther Lek

Soms hebben we even iemand nodig die je laat zien waarom het is zoals het is. Iemand die je helderheid kan geven als jij het zelf niet meer ziet.

De hoeveelheid coaches en therapeuten is enorm toegenomen de laatste jaren. En hoe vind je dan iemand die aansluit bij jou? Iemand die jou doorgrondt en samen met jou kan kijken naar waar je tegenaan loopt. Iemand die zowel op fysiek vlak meekijkt naar (blijvende) fysieke klachten alsook op psychisch vlak ondersteuning kan geven.

We zijn daarom heel blij en trots dat Esther Lek vanaf heden aan Glow verbonden is als coach en therapeut. Esther is van huis uit psychosomatisch oefentherapeut en werkt vanuit haptonomische grond. Ze heeft meer dan 20 jaar in haar eigen coachingspraktijk zowel volwassenen als kinderen begeleidt op hun persoonlijke weg.

Ze deelt haar kennis tijdens onze Glow 200u Vinyasa Yoga Teacher Training, in haar Glow kids lessen en tijdens inspirerende lezingen en workshops. Vanaf nu kun je ook een persoonlijk gesprek met haar inplannen. In overleg kan dit gesprek plaatsvinden bij jou thuis of bij Glow.

Esther over haar werk:

“In de intieme diepte van ons eigen Weten liggen en lichten de antwoorden op onze persoonlijke levensvragen.
Gedurende ons leven hebben we ervaringen opgedaan, die onze lichamelijke herinnering herkent als cruciaal, als sleutels die mogelijkheden kunnen openen. Vaak zijn onze sleutelervaringen onbewust, latent aanwezig in ons. 
Waar we ondergesneeuwd zijn door niet-persoonlijk aansluitende informatie, missen we onze vitale leefruimte en onze unieke wijze van leven. We worden dan onvoldoende gevoed (door wat Liefde voor jou doet).
We hebben terug toe te EIGENEN wat we onderweg verloren zijn, terug toe te eigenen wat onsZELF is.

In de persoonlijke begeleiding vertrekken we vanuit de natuurlijke, veilige geborgenheid, in ieder mens verborgen. Dit is onze aardse/lichamelijke Zijnsgrond.
Stilte is als een muur om onze wijsheid heen. Samen luisteren we, ont-moeten we wat van jou gehoord wil worden, totdat je zichtbaar wordt voor jezelf.
De weg naar en vanuit jezelf brengt innerlijke vrede als “bijproduct”: een gevolg van het weten dat je op de juiste weg bent.
Dan wordt je leven, in plaats van een dagelijkse strijd om jezelf te handhaven, een uitnodiging. Een persoonlijk avontuur.

Weet je welkom,

hart.groet

Esther

Afspraak plannen?

Je kunt rechtstreeks contact opnemen met Esther voor meer informatie en om een afspraak in te plannen: esther@glowyogastudio.nl.

Ervaringen

“Esther is een bijzondere vrouw die heel snel naar de kern toe gaat en die precies weet te raken. Ze geeft direct een vertrouwd gevoel, waardoor ik me veilig bij haar voelde om alles te kunnen delen. Esther verwoordt alles in duidelijke taal, ook al gaat ze daarbij soms verder dan het ‘aardse’, maar dat vond ik alleen maar prettig omdat het bij mijn kijk op het leven aansluit. Hierdoor begreep ik ook écht wat ze bedoelt en kon ik volledig voelen wat er met haar hulp in werking gezet werd. Voor mij heeft het in een stroomversnelling dingen duidelijk gemaakt, waardoor ik meer inzicht in mijn situatie heb gekregen. Bij Esther zijn er geen wekenlange sessies nodig, al in slechts 2 sessies heeft ze mij een heleboel inzichten geven waarmee ik verder kan.” – Willemien

“Haar achtergrond als psychosomatisch oefentherapeut, haar haptonomische achtergrond, in combinatie met haar enorme betrokkenheid en vermogen om te (door)zien en zaken helder uiteen te zetten, maken van haar een bijzonder goede coach / therapeut en bovenal bijzonder mens.” – Claudia van der Tier

“Fitz (5 jaar) heeft ontzettend veel gehad aan de Glow kids lessen bij Glow. Hij heeft zichzelf beter leren begrijpen heb ik het idee. Als gezin hebben we een bewogen jaar gehad en Fitz heeft tijd nodig gehad te wennen aan de nieuwe situatie. Ik heb echt het idee dat Fitz door de lessen bij glow beter in zijn vel is komen te zitten en beter met zijn emoties om kan gaan. Hij heeft elke keer een ander vriendje mee genomen en die waren ook iedere keer enorm enthousiast. Fijne combinatie tussen voelen en spelen. De juf heeft mij geleerd dat het heel belangrijk is Om regelmatig Fitz z’n voetjes te masseren om hem zo te helpen te aarden. Ik doe dit nu regelmatig voor het slapen gaan.” Hanneke

“Elke week is het weer een kado om naar de kinderyoga van Esther te gaan. Mijn dochter kijkt er echt naar uit. Op een speelse manier doen ze yoga, leren ze hun lichaam kennen en mogen ze vooral zichzelf ontdekken. Esther benadert de kinderen op een hele bijzondere en liefdevolle manier. Ze ‘ziet’ het kind en weet precies hoe ze kind (en ouder) in hun kracht kan zetten. En dat tijdens veel plezier, ontspannen zijn en lachen! Dank Glow en Esther voor deze waardevolle lessen!” Susan